www.radiobalkanfox.com

PRVI VELIKI SAMOSTALNI KONCERT: Džoni Ranković i „The Churlians“ 23. decembra u „Božidarcu“ (FOTO) (VIDEO)

Specijalni gosti na koncertu Džonija Rankovića će biti rok legende Žika Jelić, Dragoljub Crnčević Crnke, Vicko MIlatović, Saša Lokner, Dragan Jovanović Krle i Zoran Radomirović Švaba

JOHNNY i The Chrulians

U moru koncerata koji će se u Beogradu održati u prednovogodišnjem periodu, jedan se izdvaja kao ozbiljna preporuka ljubiteljima pravog roka. Najmlađi rok gitarista, autor i frontmen na prostorima Evrope Nikola Džoni Ranković održaće sa svojim bendom „The Churlians“ 23.decembra u „Božidarcu“od 20 časova prvi veliki samostalni koncert u Beogradu.

Uz poseban osvrt na kvalitet audio i video produkcije i set listu kojom će predstaviti svoj autorski opus, Džoni i momci iz „The Churlians“ će na bini imati i specijalne goste – aktivnu reprezentaciju rok legendi koju će činiti: Žika Jelić (YU grupa) na lapstilu, Dragoljub Crnčević Crnke (Point blank) na gitari, Vicko Milatović (Riblja čorba) na bubnju, Saša Lokner (Bajaga i Instruktori) na klavijaturama, Dragan Jovanović Krle (Generacija 5) na gitari i Zoran Radomirović Švaba (Električni orgazam) na basu.

Foto: Promo

Ideja da publika dobije i kvalitet više ostvarena je kroz izložbu rok fotografija Wood RS-a, a još jedan benefit biće prodaja druge knjige iz čuvenog serijala „R’N’ROLL u kandžama interneta“ autora Branimira Loknera i Predraga Jovanovića po promotivnoj ceni, u kojoj je Džoni Ranković najmlađi sagovornik.

Džoni je u glavnom gradu već nastupao (Taš, Rolerijada na Trgu…) ali ovo će biti prvi samostalni rok koncert što je takođe presedan u rok svetu u kome se veoma često traže i nalaze izgovori.

Foto: Promo

Najmlađi autorski rok bend na čelu sa neumornim Džonijem ne priznaje povlačenje, izgovore i opravdanja. Vredno su vežbali, radili i na novim pesmama i sa velikim uzbuđenjem vas pozivaju da dođete u „Božidarac“ 23.decembra u 20 časova.

Karte se mogu kupiti u „Felix Shopu“ (TC Sremska) ili putem mejla: info@johnnyrankovic.com kao i u „Božidarcu“ na dan koncerta po ceni od 400 dinara.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi:
nikola-dzoni-rankovic
koncert
beograd
bozidarac

Izvor:Telegraf

Podelite prijateljima

RadioBalkanfox

Dodajte komentar