www.radiobalkanfox.com

VIDEO RECENZIJA! CECA I SAŠA MATIĆ “LAŽOV NOTORNI” – Da li je ovo reklama za Venčanice ili KASTING za najzgodnijeg MANEKENA?

Iz ugla “običnog” posmatrača!

Ceca jeste (za nekoga) najveća zvezda folk scene, ali kada je reč o ovom video klipu i samoj pesmi početak spota je kao reklama za neki uvozni Viski, a nakon tog dela stiče se utisak da je prezentacija Venčanica i odabir zgodnog manekena, u pitanju. U ovom spotu je odlično urađeno “blurovanje” pa je tako Saša Matić kao iz vremena 2000.te godine kada je snimio prvi album, a Ceca kao iz vremena najvećeg uspona 1994. i spota Neću da budem Ko Mašina. (slična boja kose). Statisti u spotu koji glume zvanice na nekom venčanju kao da su gladni i umorni, a matičar koji se pojavljuje “od pozadi” kao da je onaj nekadašnji gradonačelnik iz Pomoravlja.

Ideje i inovacije su uvek bile van domašaja domaćaeg “establišmenta”, pa bi bilo lepo kada bi se se pojavio neko toliko drugačiji sa takvim idejama bilo za snimanje spotova, fotografija, pesama, muzike… da ne bi samo pamtili Josipu Lisac,Marinu Perazić,Bebi Dol i Slađanu Milošević iz osamdesetih ili da gledamo MTV, umesto da imamo unikatne pojave savremenog društva. 

V!VSTARS portal FOTO printscreen,youtube

Izvor:Vivstars

Podelite prijateljima

RadioBalkanfox

Dodajte komentar