www.radiobalkanfox.com

Državu pljuje, a uzeo traktor: Miroslav Aleksić profitira na kasi Srbije

twitter@MiikiAleksic

LICEMER Miroslav Aleksić, narodni poslanik

ŽIVI OD POLJOPRIVREDE

Za razliku od njega, seljani i pravi poljoprivrednici koji konkurišu za ovakve subvencije često jedva krpe kraj s krajem i podižu kredite ne bi li održali mašine i posao. Aleksiću je subvencija odobrena 26. jula, ali on do danas nije prijavio traktor kao deo svoje imovine Agenciji za borbu protiv korupcije. Inače, traktor koji je bahati političar pikirao i tražio subvenciju države vredi 2.145.200 dinara.

On pak u tome ne vidi ništa sporno. Kako odgovara za naši list, politikom se bavi samo iz hobija, dok od poljoprivrede živi.

– Porodica i ja držimo poljoprivredno gazdinstvo već 30 godina. Pretežno se bavimo uzgajanjem povrća. Uvek možete doći kao moj gost i uveriti se u to. Poljoprivreda je ono od čega živim, a politikom se bavim samo iz hobija. Nikada politika nije bila moj glavni posao u životu – kaže Aleksić za Srpski telegraf.

VIŠE FUNKCIJA

Ipak, to zvuči neobično kada se ima u vidu da se Aleksić vrlo aktivno i predano već godinama bavi politikom. Pored toga što je bio predsednik opštine Trstenik, Aleksić je obavljao funkciju direktora Direkcije za planiranje i izgradnju Trstenik, a od 2005. do 2007. godine bio je direktor JKP „Počekovina“.

 

Izvor:Republika

Podelite prijateljima

RadioBalkanfox

Dodajte komentar