www.radiobalkanfox.com

EVO ŠTA JEDE PREDSEDNIK: Neočekivane navike Donalda Trampa

Tanjug/AP

Definitivno pravi Amerikanac

Bivši menadžer Trampove izborne kampanje Kori Levandovski i njegov zamenik Dejvid Bosi opisali su u svojoj novoj knjizi „Neka Tramp bude Tramp“ (Let Trump Be Trump) sve predsednikove obroke brze hrane i omiljene zalogaje.

Američki mediji preneli su deo najsočnijih detalja iz knjige. Tako se tipična Trampova večera sastoji iz 2 „big meka“, 2 riblja fileta i čokoladnog šejka. Preporučena doza kalorija za starije osobe, poput 71-godišnjeg Trampa, je oko 2.000 kalorija. Predsednikova večera međutim „teška“ je 2.672 kalorije i to ako uzme mali šejk.

Tramp je već govorio o svojoj ljubavi prema „big meku“ i „Mekdonaldsovim“ribljim filetima.

-To je sjajno – rekao je Tramp u intervjuu 2016.

On je takođe istakao da mu se dopada što su „Mekdonaldsovi“ objekti čisti.

– Ja sam veoma čista osoba. Volim čistoću i mislim da je bolje otići tamo nego na neko drugo mesto gde ne znate odakle dolazi hrana. U pitanju je standard – rekao je tada Tramp.

U novoj knjizi takođe se opisuje kako je Trampova mizofobija (strah od bacila i infekcije) uticala na njegove navike u jelu. Navodno je predsednikovo osoblje napunilo njegov avion sa gomilom paketa keksa „Oreo“, „jer on ne jede iz prethodno otvorenih paketa“.

To međutim ne važi za njegove druge omiljene poslastice – „Vijena fingers“, čips i perece.

Autori knjige opisali su i Trampovu ljubav prema obrocima „Kentaki frajd čikena“ (KFC), pici (koju obično jede sa viljuškom i nožem) i dijetalnoj „Koka Koli“– piću koje nikad nije video da neko pije – kako je jednom naveo u „tvitu“.

Levandovski i Bosi su istakli da je „priprema obroka i vreme posluženja za Trampa bilo jednako važno kao i bilo koji drugi aspekt njegovog marša ka predsedništvu“. Svi su radili da obezbede da njegova brza hrana stigne na vreme i topla, naveo je „Jahu njuz“.

Izvor:Republika

Podelite prijateljima

RadioBalkanfox

Dodajte komentar