www.radiobalkanfox.com

I LINTA GA OSUDIO: Ponašanje Izetbegovića je skandalozno, ali i očekivano!

foto: EPA
foto: EPA

Predsednik Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta osudio je danas skandalozno ponašanje bošnjačkog člana Predsendištva BiH Bakira Izetbegovića tokom posete Beogradu jer je, kako kaže, jasno stavio do znanja da se zalaže da BiH prizna lažnu državu Kosovo.

 

Uz Espreso aplikaciju ni jedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!

 

Bakir Izetbegović dobro zna da to nije moguće bez saglasnosti sva tri člana Predsedništva BiH ali, bez obzira na to, želi da pokaže u Beogradu svoj negativan stav prema Srbiji. Navedeno ponašanje Izetbegovića nije ništa novo niti neočekivano jer je dobro poznato da on zastupa stav da je Srbija tobože izvršila agresiju na BiH i da je učestvovala u nepostojećem genocidu u Srebrenici – naveo je Linta u pisanom saopštenju dostaljenom našoj redakciji.

 

foto: Fonet

 

Takvo mišljenje zastupaju gotovo svi bošnjački političari, intelektualci i verski dostojanstvenici, kaže Linta.

 

Zato, smatra, treba prihvatiti činjenicu da Bakir Izetbegović vodi neprijateljsku politiku prema Srbiji i da njega suštinski ne zanimaju mir, stabilnost, saradnja i pomirenje srpskog i bošnjačkog naroda.

 

„Cilj njegove politike jeste stvaranje unitarne i islamske BiH u kojoj bi Srbi bili građani drugog reda i ponižavanje Srbije“.

 

(Espreso.rs/ Izvor: Agencije)

Izvor:Espresso

Podelite prijateljima

RadioBalkanfox

Dodajte komentar