www.radiobalkanfox.com

NAKON PREŽIVLJENOG PAKLA, OGLASILA SE NATAŠA MAZA: Oženjeni pevač je hteo da me siluje u garderobi jedne televizije! (FOTO)

foto: Filip Plavčić
foto: Filip Plavčić

Nataša Maza je prokomentarisala svoj status i otkrila fanovima sa kakvim problemima se nosi.

 

Uz Espreso aplikaciju ni jedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!

 

„Određeni zdravstveni problemi upotpunjeni lošim događajima u poslednje vreme naveli su me da napišem to što sam napisala. Ne bih baš to nazvala najavom samoubistva, već samo povlačenjem, jer sam nemoćna da se borim i izborim. Da hoću da se ubijem, učinila bih to bez najave, u tišini svog doma“, kaže Nataša, koju boli nepravda trpi samo zato što je drugačija.

 

„Volela bih da se nisam rodila kao transrodna osoba, a još više bih želela da se više niko ne rodi takav. Nažalost, istina je drugačija. S druge strane, širenje nogu je vekovima prihvaćeno. Propagiranje starleta i prostitucije navodi da svi kolektivno treba da širimo noge jer će nam u životu biti mnogo lakše“, kaže ona i dodaje da želi da uđe u neki rijaliti.

 

foto: Filip Plavčić

 

Ona je otvorila dušu i progovorila o bolnoj temi, a u pitanju je pevač koji je pokušao da je siluje.

 

„Svi mi se nabacuju. Političari su diskretni, dok su estradnjaci vrlo navalentni. Jedan folk pevač je čak pokušao da me siluje u garderobi jedne televizije. Bolje da ne pričam te gadosti i na šta su sve spremni, a ovamo – verni muževi i velike zvezde“, rekla je ona.

 

(Espreso.rs/ Izvor: Alo)

Izvor:Espresso

Podelite prijateljima

RadioBalkanfox

Dodajte komentar