www.radiobalkanfox.com

Obratile se javnosti: Supruga i ćerka ubice iz Zemun Polja otkrile nove detalje o ubijenoj ljubavnici?

Supruga i ćerka Miloša Jovanovića, koji je u Zemun Polju ubio ljubavnicu Miroslavu Stojaković pucajući joj u glavu, a potom i sebe, oglasile su se na Fejsbuku.

U različitim objavama žena pokojnog policajca tvrdi da im je ubijena pravila probleme, a ćerka osporava da Miroslava uopšte postoji.

Miloš Jovanović je hladnokrvno pucao Miroslavi u glavu, a zatim je 15 minuta kasnije ispalio metak sebi u grudi. Mediji navode da je pokojni Jovanović maltretirao i svoju zakonitu suprugu Stanu koja se obratila javnosti putem Fejsbuka.

„Ja, Stana Jovanović, zakonita supruga Miloša Jovanovića, ovim putem želim da se obratim javnosti. Život je borba, nastavljam dalje uzdignute glave posle 30 godina braka sa moja 4 anđela. Oni su moja snaga, ponos i smisao zivota. Šta je vrednije i važnije od naše dece i naše ljubavi? Bili smo srećna porodica, jedni za druge disali, voleli se i čuvali. Nažalost, u naš život ušla je žena koristeći se svim prljavim sredstvima da nas razdvoji, povređivala je, provocirala i uznemiravala nas. Želela je ono što joj ne pripada. Otimala nam je porodicu, nije štedela ni našeg sina od 10 godina. Pravila mu je smicalice na poslu, pa iz tih razloga nije mogao da joj uzvrati. Voleo nas je i to je delima dokazao, voleo je svoju službu zbog koje je trpeo. Tužna sam što sam ga izgubila, jer ga mnogo volim i uvek sam ga volela. Besna sam što je poklekao. Srećna sam jer sam uvek bila supruga, majka, domaćica koja poseduje moralne vrednosti i koje su mojoj deci prenesene. Živeće zauvek u našim srcima nas Mišo, veliki čovek, predobar muž i požrtvovan otac“, napisala je Stana Jovanović.

Sa druge strane, ćerka saobraćajnog policajca Miloša Jovanovića objavila je malo drugačiji status. Naime, ona tvrdi da ne postoji nikakva ljubavnica, a ni maltretiranje.

„Zamoliću javno novinare koji zarađuju tako što pišu laži o mom mrtvom ocu, mojoj porodici i što nas uznemiravaju da to prestanu, jer iako njega nema neće niko dozvoliti da se blati njegovo ime! Nije postojalo nikakvo maltretiranje, nikakve ljubavne priče, postojalo je samo to da je živeo za nas 4 i za moju majku, ne postoji nijedna jedina želja da nam nije bila ispunjena, i šta god da je uradio to je bilo samo da nas zaštiti kao što je uvek radio. Mirno spavaj Lave moj, tamo gde si stao ti nastavljaju tvoja deca“, napisala je Marina.

Podsetimo, krvava drama se odigrala u nedelju oko 12.30 u ulici Elija Fincija ispred broja 1a u Zemun polju. Saobraćajni policajac Miloš Jovanović, rodom iz Zvornika, posle kraće svađe potegao je pištolj i ubio ljubavnicu.

Detalji monstruoznog ubistva u Zemun Polju: Saobraćajni policajac ljubavnici ispalio nekoliko hitaca u glavu pa pucao sebi u srce

Izvor: TelegrafPratite BKTV News na VIBERU:


Izvor:BK News

Podelite prijateljima

RadioBalkanfox

Dodajte komentar