www.radiobalkanfox.com

Buba Miranović: Ovako danas izgleda “seks simbol” 90-ih (foto)

Pojavila se na domaćem estradnom nebu krajem osamdesetih i ljubičastom kosom i seksi izgledom odmah privukla pažnju publike. Pre desetak godina se povukla iz javnosti, drastično promenila imidž i danas je u 51. godini prava bomba!

Biljana Bosiljčić poznatija pod estradnim imenom Buba Miranović prvu ploču snimila je 1987. godine, a danas ima deset albuma sa preko 100 studijskih pesama. Pevačica koja je prva na javnoj sceni obojila kosu u ljubičasto i time stvorila lični brend na estradi, povukla se iz aktivnog bavljenja muzikom i uživa u čarima porodičnog života u svom domu u Beogradu, ali se s vremena na vreme pojavi i svaki put nas iznova oduševi izgledom!

Nekadašnju ljubičastu kosu zamenila je crna duga kosa, a sudeći po njenoj figuri izgleda kao da nije ostarila ni dana!

Posle albuma “Idi iz moje postelje” iz 2007, Buba je napravila veliku pauzu u karijeri i vratila se četiri godine kasnije sa singlom “Dok sam živa” i novom frizurom, a sada je za praznike gostovala i u nekim novogodišnjim programima i pokazala da i dalje izgleda senzacionalno.

Buba se udala kada je imala samo 19 godina i ima sina Filipa (27) i ćerku Kristinu (30), a mnogi danas kažu kako izgleda poput njene starije sestre.

story.rszena.blic.rsPrintscreen/YouTube

Izvor:Story

Podelite prijateljima

RadioBalkanfox

Dodajte komentar