www.radiobalkanfox.com

(VIDEO) DRAGICA: Đekson tripuje sa sam htela da se kre*nem sa njim

printscreen/TVPink

Dragica Jančić

Dragica jednom prilikom izjavila da joj se Đekson dopada zato što je mnogo podseća na njenog bivšeg dečka, a on je to pogrešno protumačio, pa je od tada svakodnevno napada.

Nakon što mu je opraštala sve uvrede koje joj je upućivao iz dana u dan, Dragica to više nije mogla da izdrži pa je odlučila da sa ukućankom Nenom Petrović podeli sve što je muči.

youtube.com/Zadruga Official

Nemanja Đerić Đekson

– On se tripuje da sam ja htela da se kre*nem sa njim. Naročito se istripovao kad se onog dana skinuo preda mnom i ja mu rekla pa i nisi neki. Ja ne znam šta je on umislio, ali on mene konstantno napada. Ja sam čula da on kad zine, on slaže. On dođe i kaže mi: „Je*aću ti dete“. Pa, je l’ to normalno? Ja bih rekla da sam zaljubljena, kunem se! Čak sam ga i branila i uvek sam izlazila u susret kad je trebalo i htela sam da ga pomirim sa Minom. On mene 24 sata prati i preti mi, još mi je pre neki dan rekao: „Ako ti dođe Mina, na*ebala si“. Ja ne znam kakva osoba treba da budeš i koliko treba nekog da mrziš da od Žiže tražiš lekove za smirenje – rekla je između ostalog Dragica.

Dok je Nena slušala šta je sve Dragica izjavljivala povodom Đeksona, bila je vidno šokirana i začuđena zašto ga ne tuži zbog svih tih silnih pretnji.

Izvor:Republika

Podelite prijateljima

RadioBalkanfox

Dodajte komentar