www.radiobalkanfox.com

JAČE I OD SAŠE I OD VUKA! Na čelu liste SNS idu žene!

Tanjug/R. PRELIĆ

Irena Vujović biće na vrhu liste SNS

Kako Alo! saznaje, vodeća mesta na njoj pripašće ženama, i to Ireni Vujović i Aji Jung!

Prema saznanjima lista, predsednica opštine Savski Venac trebalo bi da predvodi listu naprednjaka sa prvog mesta na beogradskim izborima.

– Irena se visoko kotira među građanima Beograda, ali i u samoj stranci. Veliki je radnik i ona će, ukoliko u poslednjim minutima ne bude promene, biti broj jedan na izbornoj listi naprednjaka. Drugo mesto ili jedno od onih u samom vrhu pripašće Aji Jung, direktorki Beogradskog festivala igre – kaže izvor iz SNS-a.

Prema njegovim rečima, rad na listi skoro da je završen, a ostalo je još vrlo malo posla na njoj.

Tanjug/Z. ŽESTIĆ

O tome da se Irena Vujović visoko kotira i da ima poverenje Beograđana slažu se i kladioničari, koji su za njen izbor za budućeg gradonačelnika Beograda odredili kvotu 9,00, što je postavlja ispred Vuka Jeremića, Saše Jankovića, Dragana Šutanovca, Saše Radulovića i mnogih drugih opozicionara.

– Nebojša Stefanović bi u ponedeljak trebalo da saopšti sve kandidate za odbornike u Skupštini grada Beograda, a kao što je i najavljeno, lista će biti „najnestranačkija“ do sada – kaže izvor za Alo.

Mediji spekulišu o nizu vanstranačkih ličnosti, a skoro svi su se nalazili i na spisku 650 poznatih ličnosti koje su proglasom „Za bolju Srbiju” objavljenom u listu „Politika” podržali kandidaturu Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima.

Predsednik Srbije i lider SNS-a rekao je u sredu da će na listi koja će nositi njegovo ime biti ljudi koji su „uradili veliki posao u gradu“, ali „da će najviše biti novih ljudi, koji nisu članovi nijedne stranke“.

Mediji su do sada naveli da će među novim licima biti i poznati glumac Svetislav Goncić, koji je svojevremeno glumio u jednom od promotivnih spotova SNS-a, a zatim i bivši košarkaši Goran Grbović i Nebojša Ilić.

Od srede do danas spomenuti su i Branko Milićević Kockica, dekan Pravnog fakulteta Sima Avramović i bivši košarkaš Milan Gurović.

Izvor:Republika

Podelite prijateljima

RadioBalkanfox

Dodajte komentar