www.radiobalkanfox.com

Kada se u istom govoru zahvalio i njoj i ljubavnici, Holivud se zaledio: Evo šta supruga slavnog glumca misli o tome

Ovogodišnja dodela Zlatnih globusa svakako je bila nezaboravna, a supruga poznatog škotskog glumca neće je pamtiti po dobru…

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Kada je Juan Megregor dobio priznanje za najboljeg glumca, i to za svoje tumačenje likova blizanaca Emeta i Roja u seriji Fargo, svi su – budući da je reč o šarmantnom i duhovitom čoveku – očekivali simpatičan i šaljiv govor.

 

Međutim, zgodni glumac iskoristio je ovu priliku da digne veliku prašinu.

 

 

Najpre bih voleo da kažem hvala Iv, koja je bila uz mene 22 godine, kao i našoj deci Klasi, Ester, Džamijanu i Anuk. Oduvek sam voleo glumu i imam divne prijatelje iz ovog sveta. Ne bi bilo Emeta bez Dejvida Tjulisa i ostalih, a ne bi bilo Reja bez Meri Elizabet Vajnsted – izjavio je Megregor.

 

Šta je u ovom govoru čudno? Ukratko, to što je Megregor još uvek u braku s pomenutom Iv, a više puta je fotografisan kako razmenjuje nežnosti i šeta držeći se za ruke s koleginicom Meri Elizabet Vajnsted!

 

 

Svi prisutni ostali su u šoku, a vest o ovom govoru bacila je u senku čak i činjenicu da su na pomenutom događaju Anđelina Džoli i Dženifer Aniston bile u istoj prostoriji.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

Izvor:Glossy

Podelite prijateljima

RadioBalkanfox

Dodajte komentar