www.radiobalkanfox.com

Sanja i Bane pokušali da razgovaraju sa Matorom, pa ih iznenadio njen potez!

youtube.com/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora toliko se iznervirala da je krenula da lomi sve

Ove ukućanke nisu komunicirale, sve dok Sanja nije krenula sa Banetom da spava u izolaciji. Kada su je pozvali da spavaju svi zajedno, Matora se ponovo iznervirala, nakon čega je počela da plače.

– Skloni se od mene! – rekla je Matora Sanji.

– Brate, ne znam koji ti je ku*ac! Mogla si 24 sata da budeš sa nama, mogla si u izolaciji da budeš sa nama! Ja ti se nikada više neću obratiti! – izjavila je Sanja.

– O Bože, ja ovo ne kontam! Možda se ja nikada nisam toliko zaljubio možda zbog toga ne kontam. Rekla joj Sanja da nema razloga da se ljuti, da može da spava sa nama u izolaciji, ona prevrnu stolicu – u šoku je bio Bane Čolak.

Nakon ove situacije, Sanja Stanković, legla je i počela da razgovara sa Divnom DNK, Banetom Čolakom i Filipom Đukićem, a Jovana Tomić Matora, nastavila je da plače u dvorištu.

Kako je izgledao trenutak kada su se Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković žestoko posvađale, kao i sve ono što se dešavalo posle toga, možete pogledati u donjem video-klipu.

http://pink.rs/zadruga/54014/matora-totalno-slomljena-nije-mogla-da-se-pomiri-sa-sanjinom-odlukom-pa-napravila-haos-video

Izvor:Republika

Podelite prijateljima

RadioBalkanfox

Dodajte komentar