www.radiobalkanfox.com

Za neke od njih niste ni znali da su u braku: 5 najzaljubljenijih parova na srpskoj glumačkoj sceni

Iako njihove kolege u Holivudu često kubure s ljubavnim problemima i retko ostaju dugo u braku, ove srpske glumačke zvezde pronašle su pravu ljubav upravo na sceni i godinama uživaju u idiličnim brakovima.

foto: Adria Media Group arhiva
foto: Adria Media Group arhiva

Glumci su svakako specifična vrsta umetnika. Oni pred sobom imaju neke od najtežih zadataka: da nam predstave karakter koji je često drugačiji od njihovog tako da im zapravo poverujemo, da publici oslikaju najsloženija osećanja i izazovu od nje povratni odgovor. Da bi uspeli u tome, glumci moraju da budu izuzetno predani svom poslu i često se, kroz svoj lik, bore s emocijama koje možda sami ne bi ni proživeli. Zato im je, baš koliko i na sceni, i u privatnom životu potreban pouzdan partner, neko ko razume sve izazove njihovog posla i podržava ih dok prolaze kroz transformacije, a ovi glumci pronašli su tu idealnu osobu upravo u kolegama.

 

 

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković

 

 

Dok smo u filmu Zona Zamfirova gledali kako se lik Maneta, kog je odigrao Vojin Ćetković, zaljubljuje u Zonu Zamfirovu Katarine Radivojević, iza kamera se događalo nešto drugo – Ćetković je bio očaran mladom Slobodom Mićalović. Njihovo prijateljstvo postepeno se preraslo u ljubav, a par se venčao 2008. godine.

 

Sloboda i Vojin danas su ponosni mama i tata bliznakinja Vere i Mile, a kako je glumica jednom prilikom ispričala, oni se trude da žive jednim normalnim životom.

 

Od braka ne pravimo dramu već živimo sasvim normalno. Nema većeg uspeha nego kada dvoje ljudi, koji se jedno drugom obećaju pred Bogom, uživaju u harmoničnoj zajednici. Danas je mnogo lakše rastati se nego očuvati brak. Moj život svodi se na posao i na posvećenost kćerkama i suprugu. Izlazimo, igramo se i ništa mi nije važnije od njih – izjavila je Sloboda.

 

Nastavak na sladećoj strani.

 

Izvor:Glossy

Podelite prijateljima

RadioBalkanfox

Dodajte komentar