www.radiobalkanfox.com

Filmski debi Džejmsa Hetfilda u filmu o serijskom ubici

Pevač i gitarista benda Metalika (Metallica) Džejms Hetfild  doživeće svoj debi na velikom platnu, u filmu Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile sa Zakom Efronom u ulozi zloglasnog serijskog ubice Teda Bandija, piše časopis Rolling Stone.

Hetfild će odglumiti ulogu policijskog službenika Boba Hejvarda, koji je 1975. uhapsio Bandija nakon što je u njegovom vozilu pronašao alate za provalu, posumnjavši da se radi o zločinu mnogo gorem od pljačke.

Iako se Hetfild već pojavljivao u filmovima i serijama, ovo će biti prvi put da će na filmskom platnu igrati nekog drugog.

Uz Hetfilda i Efrona u filmu će se, pod rediteljskom palicom Džoa Berlingera, pojaviti i Lili Kolins kao Bandijeva dugogodišnja devojka, Džim Parsons, Džon Malkovič, Anđela Sarafijan i Hejli Džoel Osment.

Berlinger je 2004. režirao dokumentarac Metallica: Some Kind of Monster.

– Provodeći stotine sati iza kulisa s Džejmsom i ostatkom benda, doživeo sam njegovu harizmu i snažnu prisutnost. Činilo se prirodnim da će tu istu snagu i magnetizam uneti u dramatičnu ulogu, tako da sam bio oduševljen kada je pristao da glumi u filmu – kazao je Berlinger.

Film je trenutno u produkciji, ali još nije objavljen datum početka prikazivanja.

story.rsagencijeguliver/getty

Izvor:Story

Podelite prijateljima

RadioBalkanfox

Dodajte komentar