www.radiobalkanfox.com

Jelenom Karleušom je očaran, ali nema reči hvale baš za sve: Evo kako slavni italijanski dizajner komentariše stil poznatih Srpkinja

Jedan od najpoznatijih modnih kreatora komentarisao je stil srpskih estradnih zvezda. Neke su ga očarale svojim modnim kombinacijama, ali nije baš svima oduševljen…

foto: Stefan Jokić
foto: Stefan Jokić

Italijanski modni kreator Renato Balestra je čest gost srpske prestonice, a novinari jednog domaćeg lista zatekli su ga u jednom beogradskom restoranu, gde su ga pitali za mišljenje o odevanju srpskih pevačica.

 

Za oko mu je najviše zapala pop diva Jelena Karleuša, a otkrio je i šta misli o Ceci Ražnatović, Seki Aleksić i Dari Bubamari.

 

 

Jelena izgleda veoma moderno i seksi, ali opet nepogrešivo elegantno. Izgleda kao da je svetska rok zvezda, a njeni stajlinzi odaju utisak žene koja ima jak karakter. Verujem da je ljudi primete gde god da se pojavi, a kada gledam njenu sliku, ne mogu da se otrgnem utisku da su Srpkinje veoma lepe i zgodne žene, s odličnim osećajem za modu – ocenio je Balestra Karleušine kombinacije koje je nosila na snimanjima emisije Zvezde Granda.

 

 

S druge strane, svetski poznati dizajner nije mogao da veruje da pevačica Ceca Ražnatović ima dvoje dece.

 

Nastavak na sledećoj strani.

Izvor:Glossy

Podelite prijateljima

RadioBalkanfox

Dodajte komentar