www.radiobalkanfox.com

„Ako Miloševiću podignu spomenik lično ću da ga srušim!“

“Ne postoji način da me bilo ko zaustavi u toj nameri!“

Lider Zelene ekološke partije – Zeleni iz Šida Dejan Bulatović naveo je za Danas da će da sruši spomenik Slobodanu Miloševiću ako bilo ko reši da ga podigne.

Kako je naveo, nije zaboravio batine koje je dobio zato što je nosio Miloševićevu lutku u prirodnoj veličini sa zatvorskim odelom.

„Nije mi jasno kako je bilo kome pala na pamet ideja da podigne spomenik najvećem zločincu i diktatoru koji je na hiljade majki zavio u crno, osobi koja je odgovorna za to što je Srbija ostala bez hiljada života u ratovima, bez stotina hiljada mladih stručnjaka koji su napustili ovu zemlju. Nisam zaboravio batine koje sam dobio zato što sam nosio Miloševićevu lutku u prirodnoj veličini sa zatvorskim odelom. Nisam zaboravio ni zatvorsku kaznu na koju sam osuđen zbog toga. Ali u svemu tome, ja sam najmanje važan: Nisam zaboravio, a ni oprostio, niti mogu da zaboravim, a još manje oprostim sva zla, ratove, likvidacije, ekonomsku i ljudsku propast koju je ova zemlja doživela za vreme Miloševićeve diktature“, navodi Bulatović.

Poslanici o spomeniku Miloševiću, objektu na Kopaoniku, odgovornosti za nesreću pre tri godine…

Dodao je i da bi “s ponosom srušio pomen na najvećeg zlotvora srpskog naroda“.

„Srbi bi oprostili Đinđiću da je ubio Miloševića!“

“Ne postoji način da me bilo ko zaustavi u toj nameri. Poručujem svim organima i institucijama, kao i kompletnoj vladajućoj garnituri da spomenik Slobodanu Miloševiću, ako bilo ko reši da ga podigne, neće opstati ni jedan jedini dan. Za ovu tvrdnju sam spreman da žrtvujem i svoju slobodu. Neka dođu i hapse me. Zlotvor ne može da dobije spomenik“, napisao je Bulatović.

Izvor: DanasPratite BKTV News na VIBERU:


Izvor:BK News

Podelite prijateljima

RadioBalkanfox

Dodajte komentar