www.radiobalkanfox.com

DOS PUKAO ZBOG SEKS-AFERE

Tanjug

Zapalio gosta i publiku, Milomir Marić

Prema njegovim rečima, bivši lideri DOS imali su tajni dogovor da jedni druge neće proganjati zbog ljubavnica, ali je sve to palo u vodu kad je tadašnji predsednik Skupštine Dragan Maršićanin na Zlatiboru uhvaćen na delu!

Marić je u emisiji „Ćirilica“ na TV Hepi u ponedeljak ugostio lidera Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenada Čanka, koji je komentarisao vreme kad je bio jedan od 18 lidera nekadašnjeg DOS.

ČANAK: Ovo što je sad uradio Marić je izmislio ovog sekunda

MARŠIĆANIN NEDOSTUPAN

– Da li je tačno da ste posle 5. oktobra potpisali ugovor u DOS, najtajniji ugovor, da nećete jedni druge proganjati zbog švalerki? To je značilo da nećete u novinama puštati ko ima švalerku. Taj dogovor je prekršen kad je objavljeno kako je predsednik Skupštine Dragan Maršićanin odveo prijateljicu na Zlatibor. Objavljene su i fotografije gde je bio i tad je pukao DOS – izneo je Marić svoju teoriju o raspadu koalicije koja je svrgla sa vlasti Slobodana Miloševića.

Čanak je izbegao da mu na to odgovori, ali se obratio prisutnoj publici i Marića optužio da izmišlja.

– Je l’ vi znate ovog čoveka ovde, Milomira Marića? E, ovo što je sad uradio, to je izmislio ovog sekunda – rekao je Čanak.

Milomir Marić za Srpski telegraf nije želeo da detaljnije objasni odakle mu ova saznanja, a nedostupan za komentar bio je i Dragan Maršićanin.

Podsećamo da je potpredsednik Koštuničinog DSS upao u centar skandala kad je beogradski dnevni list Nacional u januaru 2002. objavio tekst o njegovoj ljubavnoj vezi sa 30 godina mlađom skupštinskom službenicom Ljiljanom Šubić.

Tanjug

U nebranom grožđu, Nenad Čanak

OBJAVLJENE I FOTOGRAFIJE

Objavljena priča sadržavala je fotografije i detalje o smeštaju u „Jugopetrolovom“ hotelu na Zlatiboru: poglede koje su jedno drugom upućivali, konobara koji im je donosio obroke u sobu, držanje za prste i obećanja o razvodu.

Đinđićevu vladu je sto dana nakon formiranja, u maju 2001. godine, uzdrmao skandal još jednog od lidera DOS. Novinarka tadašnje BK TV i portparol Socijaldemokratije Ljiljana Nestorović i poslanica Jelena Milenković optužile su svog partijskog šefa Vuka Obradovića za seksualno uznemiravanje. On se branio tvrdnjom da mu je afera smeštena, deo javnosti je smatrao da je reč o političkom obračunu, a deo je verovao u tu priču.

Čanak je u emisiji izneo i svoj pogled na ljubav između Srba i Rusa:

Srbi i Rusi su braća, ali BMW je BMW

– Pošto sam svirao dosta u nekadašnjem SSSR, dobro sam upoznao taj narod. Vrlo obrazovani i retko se mogu naći tako pametni ljudi. Ja pravim jasnu razliku između ruskog naroda i Putinove administracije. Srbi i Rusi jesu braća, slovenske duše, ali BMW je BMW. Što bi rekao jedan moj prijatelj:“Devojka može sa sela, ali auto mora biti iz Nemačke“.

Izvor:Republika

Podelite prijateljima

RadioBalkanfox

Dodajte komentar