www.radiobalkanfox.com

Dugo ga je skrivala od očiju javnosti, a sada je konačno rešila da progovori o svemu: Katarina Grujić otkrila čime ju je osvojio novi dečko

Popularna pevačica već duže vreme uživa u ljubavi sa svojim izabranikom Kostom kog je donedavno skrivala od očiju javnosti.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Ipak, nedavno je rešila da javnosti pokaže ko je osvojio njeno srce, a od tada putem društvenih mreža često deli njihove zajedničke fotografije.

 

Iako dugo nije želela da govori o svom ljubavnom životu, lepa pevačica sada je rešila da otkrije sve detlje veze sa Kostom, priznavši čime ju je osvojio, a tom prilikom otkrila je i po čemu se on razlikuje od njenih prethodnih izabranika.

 

– Svi su bili specifični na svoj način. Svi su bili različiti, a moj sadašnji dečko je stvarno sve ono što sam ja tražila. Sve što sam očekivala od muškarca to sam i dobila. Džentlmen je i mnogo je dobar čovek – kaže Katarina u emisiji Exkluziv, priznavši kako se ona ponaša kada je u srećnoj vezi:

 

– Ja u veze uvek ulazim iskrenog i otvorenoh srca. Ne volim da igram igrice u vezama – kratko kaže pevačica, dodavši da bi devojke koje su još uvek same trebalo da budu manje probirljive.

 

– Nijedna od nas nije savršena. Probirljivost nije dobra – kaže pevačica i dodaje da u vezi nikada ne očekuje da muškarac sve plaća:

 

– Ružno je kada očekujete da muškarac sve plati. Ja to nikad nisam radila i znam da se ne bih lepo osećala kada bi bilo tako.

 

 

Izvor:Glossy

Podelite prijateljima

RadioBalkanfox

Dodajte komentar