www.radiobalkanfox.com

Majka sinove naterala da pešače kilometrima i nose natpis: „Bili smo bezobrazni…“

pixabay.com

Vozač izbacio decu iz busa, pa ih majka dodatno kaznila/Foto: Ilustracija

Za kaznu ih je naterala da put od kuće do škole od sedam kilometara, u kanadskom mestu Herou u Ontariju, prepešače noseći karton s natpisom „Bili smo bezobrazni prema vozaču autobusa i zato nas je mama naterala da hodamo“, prenosi „24 sata.hr“.

Ljutita majka put je prepešačila zajedno sa dečacima i njihove fotografije je objavila na društvenoj mreži. Reakcije koje je primila bile su različite, a protiv ovakvog majčinog ponašanja pobunilo se i lokalno udruženje.

– Prešli su granicu! Jutros smo prepešačili sedam kilometara da im pokažem kako će im izgledati svakodnevica ako nastave da ih zbog lošeg ponašanja izbacuju iz autobusa. Put smo prešli za dva sata – napisala je majka u objavi prošlog utorka.

Ženu je kontaktirao i lokalni CBC kojemu je ispričala da je stariji sin naučio lekciju, dok je mlađi morao da pešači i sutradan.

Iz udruženja „Children’s Aid Society“ nisu hteli ni da potvrde ni da opovrgnu informaciju.

– Naterati dečake da hodaju do škole da bi im se pokazala logična posledica lošeg ponašanja može biti razumna kazna, sve dok nije ugrožena njihova sigurnost, što ovde nije slučaj. Ali osramotiti ih tako javno na društvenoj mreži nije konstruktivno – rekla je direktorka ove organizacije.

Izvor:Republika

Podelite prijateljima

RadioBalkanfox

Dodajte komentar