www.radiobalkanfox.com

Ovo je post Milana Jevđića iz marta 2016: Hoćemo li ikad saznati istinu o ovom mladiću?

I ovaj post podeliće Srbiju, a istina će biti samo dalja i zamagljenija

Milan Jevđić, student medicine je potresnom pričom o teškom životu u emisiji „Život priča“ podigao Srbiju na noge, a zatim je podelio kada su se javile dve osobe koje tvrde da je njegova ispovest lažna i da su ga poslednjih pet godina finansijski pomagale, uprkos „siromaštvu“ na koje se pozivao u emisiji, stigao je i da učini dobra dela. I da o tome progovori na svojoj FB stranici.

Njegov post koji je objavio u martu 2016., a koji prenosimo, neće javnosti otkriti istinu, da li se radi o visprenom prevarantu ili momku koga je život namučio.

I dalje će neki misliti da se radi o divnom mladiću, koji je uprkos muci i bedi, bio dovoljno veliki čovek da pomogne onima koji su u situaciji, goroj od njegove.

Oni drugi pitaće se kako je mladić, koji je često jeo samo „četiri glavice luka u tri dana“, imao novca da nekome kupi hranu za deset dana i obeća da će to redovno raditi.

Pravu istinu teško da ćemo ikad saznati, a Milanov post i dalje će deliti Srbiju. Mada će neki u njemu prepoznati tu čuvenu „Vilu promaja“, ali ne Milanova. Ulicu dalje od njegovog stana…

„Nikad nisam nesto preterano cenio ljude koji pomažu drugima i onda pričaju o tome uzdižuci sebe, ali ovo moram da podelim sa vama, a vi me shvatite kako god hoćete.
Malopre dok sam išao ka stanu prolazeći pored kontejnera videh jednu stariju zenu od otprilike 65 godina kako pretura po njemu.Kako sam joj prilazio sve bliže očekivao sam da će me zaustaviti i tražiti pare (i da, mislio sam isto sto i ti, da joj treba za alkohol i cigare), međutim ona me nije zaustavila. Prošao sam pored nje i nakon nekih desetak metara nešto u sebi me je nateralo da se vratim ka njoj. Upitao sam je da li joj treba nesto, a ona mi reče samo malo hleba (da i dalje sam mislio da joj pare trebaju za ono od malopre). Ja se ponudih da je odvedem do prodavnice i kupim joj to. Kad smo otisli do prodavnice nakupovao sam joj hrane za narednih desetak dana. Zamolila me je da je otpratim do kuće i pomognem joj da odnese sve to. Kad smo došli do kuće i kojoj živi u ulici ispod moje, ušli smo unutra. To je kućica od otprilike 20 metara kvadratnih u kojoj nema grejanja, jer su joj struju isključili, pa ne može da koristi tea peć i živi u takvim uslovima. Onaj osecaj koji sam imao u sebi gledajući koliko je srećna što bar narednih deset dana neće živeti u neizvesnosti i što će imati sta da jede, onaj osećaj koji sam imao u sebi kad me je zagrlila, onaj osećaj koji sam imao u sebi gledajući njeno ushićenje, ne znam, ne umem to da vam opisem, ali želim jedno da vam kažem: takvu sreću nikad u životu nisam osetio. Obecao sam joj da ću joj donositi hranu na svakih deset dana i da ću dati sve od sebe da joj struja bude isplaćena i takve suze u životu nikad nisam video, krv mi je se u žilama zaledila.
Nahranite nekog danas, život ce vam biti mnogo lepši! :)“

Izvor: BKTVNews/T.M.S.Pratite BKTV News na VIBERU:


Izvor:BK News

Podelite prijateljima

RadioBalkanfox

Dodajte komentar