www.radiobalkanfox.com

Samsung revolucija u svetu televizora

Kompanija Samsung je već 13 godina vodeći svetski proizvođač TV uređaja. Ekipa Color Press grupe imala je priliku da u Njujorku, na First Look događaju, prisustvuje predstavljanju nove linije Samsung QLED Smart televizora i AV uređaja.

Odlično smo se proveli, ali što je još važnije videli smo svu moć tehnologije, i shvatili da je novi Samsung QLED televizor mnogo više od običnog televizora. To je umetnost.

Zanimljivo organizovan događaj bio je i jedna vrsta izložbe novih uređaja. Ono što je posebno očaralo je zona velikog ekrana, gde je do izražaja došao neverovatan kvalitet slike Samsung linije s poboljšanom bojom i kontrastom za različite situacije, kao što su igranje igrica i gledanje filmova ili utakmica. Za zaljubljenike u velike ekrane, idealan je Samsung The Wall, 146 inča veliki, modularni ekran zasnovan na tehnologiji Micro LED, komercijalizovan za kućnu upotrebu.

Novina je i Ambient Mode, funkcija koja QLED TV pretvara u lep, funkcionalan i inteligentan ekran kada je isključen, a donosi veliki broj informacija, uključujući vesti, vremenske prilike i saobraćaj. Ekran tada može sam da reprodukuje muziku, ali i da se potpuno uklopi u boju ili teksturu zida na kome se nalazi.

Takođe, sa One Invisible Connection kablom za napajanje (od 5 ili 15 metara) i podacionim kablovima spojenim u jedan tanji kabl, prvim takvim u ovoj industriji, korisnici neće imati problema sa zapetljanim žicama i moći će svoj TV da postave gde god žele.

S druge strane, postavljanje programa na Samsung Smart televizoru je sada mnogo lakše, uz mobilni telefon, putem aplikacije SmartThings. Korisnici mogu da koriste svoje glasove kako bi kontrolisali zabavu i gledanje željenog programa uz uvođenje Bixby platforme na televizore.

Malo je reći da smo uživali u onome što smo videli. Linija novih TV uređaja dizajnirana je tako da se kompletno uklopi u dom, dok je ujedno jednostavna za korišćenje. S druge strane, zaista smišljena da pruži nezaboravno iskustvo gledanja i uživanja.

story.rssamsung promo

Izvor:Story

Podelite prijateljima

RadioBalkanfox

Dodajte komentar