www.radiobalkanfox.com

Stiže još jedna beba u rijaliti „Zadruga“

printscreen/TVPink

Mina Vrbaški

Juče se među učesnicima popularnog rijalitija pronela vest da je starleta u drugom stanju. Ona je sama izjavila da se boji da se to dogodilo, ali nije u potpunosti sigurna.

– Koji je datum danas? Ja još nisam dobila. Šta se dešava? A sve me boli – rekla je Mina zabrinuto Dragici, sa kojom je sedela na klupi u dvorištu. Sa njima je sedeo i Minin novi dečko, ali ona sumnja da je ostala u drugom stanju sa Đeksonom, sa kojim je bila do pre nekoliko dana.

Njih dvoje su bili u vezi nekoliko meseci, a imali su seks u rijalitiju nebrojano puta. Ni Mina ni Đekson nisu birali mesto ni vreme gde će se seksati. Reper je čak priznao da je svaki odnos koji su imali bio bez kondoma, pa onda nije ni čudo što se kod Mine javila sumnja da je zatrudnela.

printscreen/TVPink

Đekson i Mina

Međutim, situacija između Đerića i starlete je veoma loša jer ga je Mina šutnula zbog novog učesnika „Zadruge“ manekena Tome Panića, nakon čega je Đekson počeo da joj preti.

On i starleta su izabrani za ovonedeljne potrčke i zajedno se nalaze u izolaciji, pa reper koristi svaku priliku da joj zagorča boravak u rijalitiju.

Đekson: Imaćeš tri dana da obrišeš ona sranja sa interneta. Ukoliko nastaviš ovako, izneću sve informacije o tebi, nemoj sa mnom da se igraš. Reći ću da sam ti govna vadio iz čmara. Postoje ljudi koji su znali da ću da raskinem sa tobom, nisam mogao i zbog rođendana, bila si mi slatka. Sve hoću da nestane vezano za tebe i mene inače ću ti zagorčati život.

Mina: Neću da ćutim, bio si sto puta gori. Ti si meni prebacio što sam ja išla da šetam! Kakve si ti meni stvari radio, zaslužio si ovo. Ja sam, bre, sekla vene zbog tebe. Kako ti to nije jasno?

Đekson: Koja je lakša riba od tebe? Ja sam bio sa tobom zato što smo se do ja*a je*ali. Ti veruješ da sam te voleo? Koliko? Da li ti misliš da ja ne znam ko si ti?

Mina: Mnogo si zloban. Da sam znala kakav si, nikada ne bih bila sa tobom. Nikada!

Izvor:Republika

Podelite prijateljima

RadioBalkanfox

Dodajte komentar