www.radiobalkanfox.com

(VIDEO) LUNA VIŠE NE VOLI SLOBU: Muka joj je od svega!

printscreen/TVPink

Luna Đogani

– Ti nikad nećeš moći da razumeš kako se ja je*eno osećam! Sat vremena kad pričam o muškarcu ti se dereš, zamisli kako se ja osećam 6 meseci! Veruj mi, malo mi fali da te oteram u pi*ku materinu, evo ovoliko! – rekla je Luna.

– Oteraj me, da vidim baš! Šabanko jedna! – rekao je Sloba.

– Ne osećam se lepo, mučno mi je! – vrištala je Luna.

S obzirom na to da je Luna ne može da podnese raspoloženje Kristine Kockar koje je bilo na zavidnom nivou dok je žurka trajala, ona je i napustila prostoriju kada su svi u glas pevali pesmu Jašara Ahmedovskog – A to nije to.

printscreen/TVPink

Luna Đogani i Sloba Radanović

– Ceo dan mi nabijaš na nos kako te ne volim! Non stop mi nabijaš kako sam negativan! A, ti si do jaja? Slušaj, to: „U pi*ku materinu“, boli me k*rac više“! Damo! A, to da ti fali ovoliko i to me boli ku*ac! Pored svega koliko se ja posvećujem tebi, ni jednog trenutka se nisam odvojio od tebe, ne dajem povoda ni za šta!  – pravdao se Sloba.

– Ne mogu da podnesem ovu situaciju, neprijatno mi je! Nije mi lepo! Nisam ja za ovo! Shvati to! Ne mogu, kad se smejem, smejem se zbog tebe! Nije mi je*eno lepo! Ne osećam se lepo u svojoj koži! Pokušaj da razumeš! – vrištala je Luna.

printscreen/TVPink

Luna Đogani i Sloba Radanović

– Ne razumem šta to ima sa mnom! Ne odvajam se! 300 puta ti prilazim, ti odlaziš! Boli me ku*ac! Šta ja to ne činim!? Treba da te bude blam, blamčina! Ne patitiši mi tu, treba da te bude blam! – bio je razočaran Sloba.

Sloba joj je pridikovao zbog njenog rečnika, pa je i potvrdio da se uopšte ne ponaša kao dama. Po svemu sudeći, ukućanin se na sve načine trudi da svojoj miljenici udovolji u svemu, ali ona se očigledno od svega umorila.

printscreen/TVPink

Sloba Radanović

– Ti si navikla na one tvoje debile! Vidim ja, smorilo je tebe ovo sve, ako hoćeš da raskineš, raskini! Sve činim da ti bude dobro i da ti pokažem koliko mi je stalo! – bio je utučen Sloba.

– Ej, to si rekao sto puta, ponavljaš se ko papagaj, kaži nešto novo? – rekla je Luna.

Šta je još Luna izjavila povodom svojih osećanja, kao i detalje ove žestoke svađe možete pogledati u nastavku.

Izvor:Republika

Podelite prijateljima

RadioBalkanfox

Dodajte komentar