www.radiobalkanfox.com

BRĐANI, DIŽETE BESPOTREBNU TENZIJU! Direktor Spartaka smatra da se sedenjem na travi ne rešavaju problemi u srpskom fudbalu! (FOTO)

Ekipa Spartaka iz Subotice
Ekipa Spartaka iz Subotice foto: Beta

Posle dešavanja na utakmici plej-ofa između Čukaričkog i niškog Radničkog (2:3), oglasio se i kaže Dragan Đorđević direktor subotičkog Spartaka.

 

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!

 

– Ne znam zbog čega Čukarički diže ovoliku tenziju oko suđenja na utakmici Čukaričkog i Radničkog – kaže Dragan Đorđević direktor FK Spartak.

 

 

Podsetimo da je FK Čukarički najavio mogućnost istupanja iz Superlige zbog toga što su nezadovoljni suđenjem na utakmici sa Radničkim.

 

– Svedoci smo da je tokom prvenstva bilo više takvih situacija. Igrom slučajnosti je baš Spartak, pre 15 dana bio u sličnoj situaciji, ako ne i u goroj, kada je sudija Srđan Jovanović za 45. minuta svidao dva nepostojeća penala za Čukarički – objašnjava Đorđević.

 

foto: fkcukaricki.rs

Takođe dodaje da su na utakmici bili u šoku i da su danima bili u dilemi šta da rade, jer nisu bili sigurni da li je reč o nenamernoj ili namernoj grešci.

– Imajući u vidu da je reč o profesionalcu, za koga svi tvrde da je pošten. Nismo odlučili da na utakmici, ali ni posle, krenemo u medijsku hajku – objašnjava Đorđević.

 

 

 

On dodaje da je sličnih situacija bilo i na utakmicama sa Vojvodinom i Javorom, kada je sudio Bojan Nikolić ali da smatraju da radikalni potezi ne doprinose rešavanju problema već urušavanju srpskog fudbala.

 

BONUS VIDEO: 

Nemanja Radonjić i Vujadin Savić vode navijanje ispred severne tribine

 

(Espreso.rs)

Izvor:Espresso

Podelite prijateljima

RadioBalkanfox

Dodajte komentar