www.radiobalkanfox.com

Ivana Stamenković: Za Petru je najbolje da Nikola i ja imamo dobar odnos

Nekadašnja članica grupe “Models“ Ivana Stamenković Sindi nedavno je organizovala proslavu osmog rođendana ćerke na koju je došao i njen bivši suprug, s kojim je uspela da izgladi odnos nakon nekoliko sudksih procesa i brojnih nesuglasica

Nekadašnja članica grupe “Models“ Ivana Stamenković Sindi (38) proslavila je osmi rođendan ćerke Petre, a sve je bilo baš onako kako je devojčica poželela – od igraonice u kojoj je dočekala trideset devojčica i dečaka s kojima se druži, preko izbora torte i haljine, do frizure, zbog koje su ona i njena mama par sati pre no što će dobiti prve čestitke išle kod frizera. Naravno, bilo je i mnogo poklona, a sigurni smo da joj je tog dana najveću radost donelo to što su na proslavi bila oba njena roditelja.

Za sve koji su makar površno upućeni u dešavanja u Ivaninom životu, bilo je veliko iznenađenje kada su u igraonici ugledali njenog bivšeg supruga Nikolu Pavlovića. Posle godina ispunjenih sudskim procesima, ružnim rečima, kvalifikacijama i optužbama, kao i bespoštednom borbom za starateljstvo nad ćerkom, činjenica da su zajedno na Petrinom rođendanu, dokazala je da su njihovi odnosi ušli u novu fazu.

Kada smo Ivanu pitali da li je ispravno zaključiti da je došlo do otopljenja odnosa između nje i Nikole, rekla nam je:

– Red bi bio, posle sedam godina. Neke relacije uspostavljaju se lako, a neke uz mnogo muke. Uvek sam smatrala da svi problemi mogu da se reše razgovorom, ali da bi se postigao dogvor, potrebno je da još neko ima slične poglede. Ovog trenutka najvažnije je da se to, kako kažete, otopljenje nastavi, jer je to najbolje za Petru. Gotovo je nemoguće reći da li decu više pogađaju razmirice roditelja dok su sasvim mala, pa intiutivno osećaju da nešto nije u redu ili kasnije, kad im mnogo toga postaje jasnije.

Petra se nije odvajala od svog brata Rastka, sina Ivanine sestre Nevene

Iako poznata po otvorenosti prema medijima, nije želela da ide baš u detalje i otkrije da li je – budući da je ona organizovala rođendan – pozvala bivšeg supruga da dođe ili se ideja rodila spontano. Naglasila je da je i sada, baš kao i ranije, uverena da ljudi koji imaju decu moraju da nađu način da uspostave korektne odnose.

Mada joj je gubitak starateljstva nad Petrom teško pao, Ivana je odlučila da učini sve što može da ona izraste u lepo vaspitanu devojčicu, koja će jednog dana postati uspešna žena. Nastoji da joj ispuni što više želja, ali i da joj skrene pažnju na svaku grešku. Budući da je Petra kod nje svakog drugog vikenda, kao i utorkom i četvrtkom, ne može da se oslobodi osećaja da je to premalo vremena.

– Kad vikend provodi kod oca, ne vidimo se od četvrtka pa sve do utorka. Zaželimo se jedna druge pa nastojim da svaki zajednički trenutak bude ispunjen aktivnostima koje je raduju. Međutim, red mora da se zna, pa zato prvo rešavamo sve školske zadatke. Ponosna sam koliko joj jezici dobro idu. Pohađa francusku školu, pa taj jezik govori gotovo kao maternji, a i iz engleskog je odlična. Kad završi zadatke, a vreme je lepo, najčešće vozimo bicikl ili rolere, leti idemo na bazene. Neretko vreme provodimo i s mojim prijateljicama koje imaju decu, tako da ima društvo za igru.

Slavljenica u društvu oca Nikole i njegovog kuma, glumca Miloša Vlalukina

Kada smo je pitali da li se u njenom životu dešava nešto posebno zanimljivo, Ivana nam je rekla:

– Ne bi bilo lepo da na stranicama na kojima će biti slike s Petrinog slavlja ide priča o bilo čemu drugom osim o njoj. Biće prilike da se dotaknemo i drugih tema. S druge strane, imam utisak da mi već dugo dani liče jedan na drugi, jer otkad sam počela da renoviram stan, sve se vrti oko toga da li će ovaj ili onaj majstor posao završiti na vreme, da li je iskrslo nešto neplanirano, da li baš mora da se radi ovako ili onako…

Brankica Treskavica Boško Karanović

Izvor:Story

Podelite prijateljima

RadioBalkanfox

Dodajte komentar