www.radiobalkanfox.com

ON JE ZA MENE MRTAV, NADAM SE DA ĆE ZAVRŠITI IZA REŠETAKA! Bekvalčeva ogorčena, neće da čuje za Lazukića!

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Nataša Bekvalac posle prebijanja ne želi više da čuje za Luku Lazukića!

Pevačica je rekla bliskim prijateljima da je njen suprug, s kojim je pre samo dva meseca dobila ćerku Katju, mrtav za nju i da se nada da će završiti u zatvoru zato što ju je šamarao i udarao rukama i nogama pred njihovom dvomesečnom ćerkom.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!

 

 

 

Kako saznaje Kurir od izvora bliskog pevačici, ona je i dalje pod velikim stresom. Uplašena je i komunicira samo sa ćerkom, sestrom i roditeljima. Ne može da se smiri i jedina uteha su joj deca, od koje se ne odvaja. Pokušava da zaboravi noć kada je Luka izgubio kontrolu i fizički nasrnuo na nju nakon što mu je pronašla prepisku s drugim ženama.

 

Ona je s modricama i otocima u subotu dala iskaz policiji, a to će učiniti ponovo u toku ove nedelje.

 

Bekvalčeva ne želi nikad više da se sretne s Lazukićem i od advokata je tražila da se razvode po hitnom postupku! Pokušali smo da kontaktiramo s pevačicom, ali ona nije odgovarala na naše pozive. Njen advokat Nemanja Vlček za Kurir je potvrdio da je pevačica uplašena i da će zbog toga tražiti produženje mere o zabrani prilaska sa 48 sati na 30 dana, kao i pritvor za Luku.

 

 

– Imajući u vidu da Nataša Bekvalac strahuje za svoju bezbednost, očekujemo da će sud Luki Lazukiću odrediti pritvor ili da mu se mera zabrane prilaska i komunikacije s Natašom produži na 30 dana zbog mogućnosti da ponovi ovo što je učinio – rekao je Vlček iz advokatske kancelarije „Aleksić“.

 

Ekipa Kurira pokušala je da dođe i do Lazukića, koji je kod roditelja na Novom Beogradu i, kako saznajemo, nije ni pokušao da kontaktira s Natašom. Vrata nam je otvorio Lukin otac, ali nije želeo ništa da komentariše. Njihov komšija nam je rekao:

 

– Ne poznajemo tog dečka kao takvog, uvek se javi, pita kako smo kada se sretnemo u zgradi. Žao mi je ovih ljudi, njima je napravio nepotreban osećaj sramote, a oni su, verujte, izuzetno dobri.

Luka je na saslušanju otkrio detalje sukoba.

 

– Došao sam iz grada i legao da spavam. U nekom trenutku Nataša mi je našla prepisku sa tri ženske osobe. Ishisterisala je i nasrnula na mene. Odgurnuo sam je da me ne bi udarala. U tom trenutku ona je pala – izjavio je Lazukić na saslušanju.

 

Bonus video: Advokat Nataše Bekvalac

 

(Espreso.rs / Kurir.rs)

Izvor:Espresso

Podelite prijateljima

RadioBalkanfox

Dodajte komentar