www.radiobalkanfox.com

PIJE KO MUŠKO: POLICAJCI UHAPSILI DEVOJKU, „NADUVALA“ 2,15 PROMILA!

pixabay.com

Foto: Ilustracija

Policajci su ostali u šoku kada su u gluvo doba noći, oko 2 časa, zaustavili bahatog vozača i za volanom ugledali devojku.

– Saobraćajci su uočili vozilo koje se kretalo ulicama veoma brzo, uz stalno krivudanje i bilo je pitanje trenutka kada će se prevrnuti ili zakucati u drugo vozilo. Odmah su ga zaustavili, a kada je vozač spustio staklo, policajci su ostali u šoku – za volanom je bila devojka, kasnije se ispostavilo, stara tek 25 godina. Testirali su je na alkohol i na aparatu se pokazalo neverovatnih 2.15 promila u krvi – kaže sagovornik iz Saobraćajne policije.

On ističe da se najiskusniji saobraćajci veoma retko susreću sa pijanim ženama za volanom, ali da neka „naduva“ 2.15, to se gotovo nikad nije desilo.

Devojka je noć provela u policijskoj stanici na trežnenju, a potom je predata sudiji za prekršaje. Po novom zakonu, za ovaj prekršaj sledi od 30 do 60 dana zatvora, uz mogućnost da kazna posle skraćenog postupka bude smanjena na 15 dana.

Podsetimo, na putevima u Srbiji ali i u mnogim zemljama Evrope policija će do 22. aprila sprovoditi strožiju kontrolu, opširnije ovde.

Izvor:Republika

Podelite prijateljima

RadioBalkanfox

Dodajte komentar