www.radiobalkanfox.com

SLOBIN OTAC: Kiju nismo voleli je je laka, a i Lunu neka ostavi!

youtube.com/AmiG Show

O njoj kolaju priče da je laka žena… Kija Kockar

Istina o tome zbog čega nikada nisu prihvatili Kristinu Kockar konačno je izašla na videlo:

– Od starta nismo bili za Slobinu vezu sa Kristinom. Istog dana kad mu se svidela, rekao sam mu da nije za njega zbog glasina koje su o njoj kolale kao o lakoj ženi. Kasnije smo se trudili da ga ne remetimo i da pustimo život da ga vodi dalje, samo da mu je dobro. Međutim, evo, pokazalo se da njegov izbor nije bio dobar. Sada bi najbolje za Slobu bilo da je sam i da život nastavi kao slobodan muškarac. Pomreti nećemo od gladi, za osnovno ćemo uvek zaraditi, ali nam mir treba – tvrdi Dušan Radanović.

youtube.com/Zadruga Official

Tata Dušan kaže da mu je sin najbolji momak u selu… Sloba Radanović

On je istakao da je njegov sin dobar čovek i da o njemu niko ružnu reč ne može da kaže, dok za njegovu suprugu nije siguran. Takođe, istakao je i da li podržava Slobinu vezu sa Lunom Đogani:

facebook.com/Gagi Đogani

Šta li sada misli Gagi…? Đogani sa Slobinim roditeljima, Draginjom i Dušanom

– Pitajte kakav je moj Sloba nepoznate ljude, koga sretnete nasumično na ulici, kao i vlasnike kafana i kafića gde je pevao i odsecite mi ruku ako čujete ružnu reč za njega. Njega svi vole i obožavaju, a za Kristinu nisam siguran šta bismo sve čuli i saznali. Ne kažem da nema zluradih i lažova, ali njih dvoje su dva sveta. Ako Bog da, ostaviće obe i živeti kao normalan čovek – dodao je Radanović. 

Izvor:Republika

Podelite prijateljima

RadioBalkanfox

1 komentar

  • Nije istina da je rekao za Lunu koju , ako baš hoćete da znate, voli i to baš voli. To možete da pitate i Slobinu sestru, tj. njegovu ćerku, pa onda pišite. Ljudi očajni šta čitaju da su izjavili, a nisu.