www.radiobalkanfox.com

Aleksandra (19) poginula kada se prevrnuo džip: Vozila kući pijane drugare koji su proslavljali izlazak iz zatvora jednog od njih (FOTO)Moguće je da je zbog neiskustva za volanom, Aleksandra na svega nekoliko kilometra od kafane izgubila kontrolu


Aleksandra Hrtkovac, saobraćajna nesreća, udes

U utorak uveče, 16. maja poginula je Aleksandra Hrtkovac (19) kada je vozeći „lend rover“ sletela sa puta Bečmen-Progar, i upala u kanal kod Bojčinske šume. Nesrećna devojka tek je dobila dozvolu, a vozila je džip, jer su njena dva druga koja su bila u vozilu sa njom, bili pod dejstvom alkohola.

Nemanja M. (27) i Nenad P. (27) teško su povređeni.

– Istraga je utvrdila da su Nemanja M. i Nenad P. iz Progora došli u utorak u Bečmen džipom, i da su tokom većeg dela dana bili u kafani u ovom mestu. Oni su proslavljali izlazak svog druga iz zatvora. Mladići su oko 22 časa odlučili da krenu kući – kaže sagovornik.

Poginula devojka (20) u saobraćajnoj nesreći u Bečmenu

Zamolili su Aleksandru da ih preveze.

Shvatili su da su pijani i da ne mogu da voze. Iako je devojka bila neiskusan vozač, jer je skoro položila vožnju, pristala je da pomogne drugarima – dodaje izvor, piše Informer.

Moguće je da je zbog neiskustva za volanom, Aleksandra na svega nekoliko kilometra od kafane izgubila kontrolu.

Pretpostavlja se da je devojka izgubila kontrolu zbog velike brzine, ali se ne odbacuje ni mogućnost da je kvar bio uzrok izletanja džipa sa puta. Vozilo se prevrnulo na krov i Aleksandra Hrtkovac je na mestu ostala mrtva, dok su pijani mladići zadobili teške povrede – kažu u policiji.

VIDEO: Udes dva dostavna vozila kod Skadarlije

(Telegraf.rs)

Povezane vesti

Najnovije iz kategorije Vesti

Tagovi:
Bečmen,
poginula,
povredjeni,
Saobraćajna nesreća,
Saobraćajna nezgoda,
Sudar,
udes

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Izvor:Telegraf

Podelite prijateljima

RadioBalkanfox

Dodajte komentar