www.radiobalkanfox.com

HOROSKOP OTKRIVA ZAŠTO PUCAJU VEZE: ZBOG OVOG VAS OSTAVLJAJU IAKO VAS VOLE

Kad u vezi ili braku nešto zaškripi, mnogi ne žele da uvide koliko su greškama i lošim ponašanjem prema partneru pridoneli napetostima u odnosima. Treba imati hrabrosti da se pogledate u ogledalo istine i da se suočite sa svojim slabostima. Neki od nas su nagli, drugi principijelni, treći previše posesivni…

Sve su to osobine koje mogu biti podnošljive ako ih možemo kontrolisati, ali ako pređu u krajnost, naše ponašanje može ozbiljno ugroziti odnos s partnerom. Često očekujemo da druga strana popušta i prilagođava se našim potrebama, ali to nije dovoljno za sreću udvoje.

Možda će vam astrološki kritički osvrt na vaše i partnerove najčešće greške i propuste pomoći da poboljšate ljubavne odnose.

Ovnovi su slepi za partnerove potrebe

Ovnovi znaju da budu egocentrični i nedovoljno tolerantni prema voljenoj osobi. Partneru teško priznaju da je u pravu, a to ga može povrediti i učiniti da se oseća neravnopravnim.

Ovnovi misle da, kad njih nešto zanima, to jednako zanima i partnera ili, ako nešto sami žarko žele, da to i partner mora jako da želi. Katkad su slepi za želje voljene osobe ili nemaju strpljenja.

Zbog nagle i kapriciozne prirode pre će se posvađati nego mirno saslušati šta partner želi da im kaže. Kad ne bi bili toliko sebični i kad bi bili tolerantniji, sklad bi sigurno bio veći. Ne nasedajte na njegovu potrebu da u prepirci isteruje mak na konac. Tad ga je najbolje pustiti na miru.

Mrko će vas gledati ako mu se stalno suprotstavljate i besramno pobijate njegove tvrdnje. Muškarac ovog znaka trudiće se da izbegava sve oblike sladunjavih tradicionalnih manifestacija pa pokušajte razumeti njegov inovatorski duh i zanesenost nekom idejom. Ne sputavajte ga, Ovan je znak akcije.

Bikovi se ugnezde u bračnu rutinu

Bikovi se u dugim vezama prebrzo ulenje. S vremenom, a da toga nisu ni svesni, odnos postaje monoton. Kad se jednom ugnezdi u rutinu, teško ga je naterati da se pomakne.

Takvo ponašanje očekuje i od partnera, ali ako on voli društvo i izlaske, Bikova sebičnost i inercija mogu narušiti odnos. Zbog materijalističkih pogleda na život nema puno sluha za emotivnog partnera, koji bi možda bio srećniji uz više nežnosti nego uz Bikove skupe darove.

Greši jer smatra da partnera više ne treba da šarmira ili da ga izvede u društvo nego misli da su miran život i bogata trpeza dovoljni. Provodi puno vremena i troši mnogo novca na uređivanje ljubavnog gnezda. Kako mu je to velik užitak, ne prigovarajte mu da se rasipa jer svaki Bik voli stvarati konkretne vrednosti. Iako su vrlo posesivni, Bikovi to ne podnose kod partnera.

Stoga se nemojte hvaliti bivšim vezama niti se okrećite za pripadnicima suprotnog pola. Ne brzajte Bika u odlukama, spor je i dugo razmišlja. Žene ne podnose kad im kritikujete kuhanje ili majčinsku ulogu.

Blizanci su ironični

Njihova prevrtljiva narav velika je prepreka u ostvarenju stabilne veze. Brzopleti su i nestrpljivi, pa partneru često ne dopuste da završi misao nego ga odmah prekidaju i počinju razgovor o nečemu trećem.

Iako se tim Merkurovim ljudima mora priznati lucidnost i naglašeni intelektualni kapaciteti, većina ih je ironična i vole da budu mentalno nadmoćniji od partnera, kojem spočitavaju mane ili greške, a svoje ne vide. Znaju da budu hladni i proračunati, pa druga strana može biti zakinuta za nežnost.

Kako im u ljubavi glavni izazovi nisu erotika i seks nego duhovit razgovor, ceniće partnera dok god ima živaca da ga slušaju. Nemojte ga intelektualno podcieniti jer to neće zaboraviti. Pogrešićete ako tu astrološku lutalicu vežete uz kuću.

Treba mu društvo i, dok god to možete tolerisati, s vama će biti srećan. Ljubomoru zaboravite, još se nije rodio Blizanac koji je može “probaviti”. Ženu ovog znaka tretirajte kao ravnopravnog partnera ili će nastati problemi. Pustite ih da slede svoj tempo jer oni nisu pristalice sistemskog rada nego trenutne inspiracije.

Izvor:CiciMici

Podelite prijateljima

RadioBalkanfox

Dodajte komentar