www.radiobalkanfox.com

Pronađena vlasnica odbegle vučice: Spavala je sa nama u krevetu, bojim se da će umreti u Zoološkom vrtuVlasnica je dokumenta predala veterinarskoj inspekciji i sad se čeka odluka o Coki


Vučica u Zoo vrtu i veterina Joška

„Nadam se da ću uspeti da vratim kući Čokoladicu, našu Coku… Boriću se za nju. Bojim se da ne ugine u Zoo-vrtu. I nije vučica, već češki vučji pas„. Ovako je svoju priču započela vlasnica Coke, koja je u petak 11. maja uhvaćena u beogradskom naselju Mirijevo, a za koju se mislilo da je vučica.

Coki je juče bio rođendan.

To je inače pas moje ćerke, pa ona je sa nama od kad se rodila. Stalno je uz nas, spava sa nama u krevetu. Ona nikad nikog pipnula nije, rasla je uz mačke i moje dete. Ona mora da se vrati ovde, mnogo ljubavi je uloženo u sve to – priča vlasnica.

Posetili smo vučicu za kojom je tragao Beograd: Stajali smo ispred kaveza 20 minuta, Coka se nije pomerila nijednom (FOTO)

PRIZNATA RASA

– Mi joj tepamo Coka. Inače nemam vukove, kao što se priča, imala sam samo jednu vučicu, koju sam 1996. godine dobila od Zoo-vrta. Ta vučica se parila sa nemačkim ovčarom i tako je nastao češki vučji pas, to je priznata rasa i to je hibrid. Imam odgajivačicu i dozvolu za držanje ove vrste pas – kaže sagovornica.

Coka je spavala sa devojčicom (13) u krevetu Foto: Milena Đorđević

Vlasnica je dokumenta predala veterinarskoj inspekciji i sad se čeka odluka o Coki.

– U trenutku kad je Čokolada trebalo da se čipuje, nije, jer ju je uhvatila krpeljska groznica i lečili smo je, pa tad nije smela da se čipuje. Nije pobegla našom greškom, nedavno su majstori došli da zavare šarku na boksu, međutim, to nisu dobro uradili i u četvrtak se desilo šta se desilo, Coka je izašla jer je popustila ta šarka – ispričala je sagovornica, prenose beogradski mediji.

Komšije su odmah krenule na Coku sa štapovima.

Tužan Cokin pogled sve govori Foto: Milena Đorđević

Napravili su hajku na nju, mislim da su je i tukli, gađali, uplašila se i pobegla. Htela je da se vrati ali nije znala. Pobegla je tuđom greškom. Ona nikog nije ugrozila – priča vlasnica.

Cokina vlasnica sa ćerkom je posetila Coku u Zoološkom vrtu i nije mogla da sakrije suze.

Samo ona da dođe kući, samo da se vrati – završila je Cokina gazdarica.

VIDEO: Pas bio uz devojčicu i pomogao porodici da je pronađu

(Telegraf.rs)

Povezane vesti

Najnovije iz kategorije Vesti

Tagovi:
Beograd,
Čoka,
Mirijevo,
Vučica,
vuk

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Izvor:Telegraf

Podelite prijateljima

RadioBalkanfox

Dodajte komentar