www.radiobalkanfox.com

Uran ulazi u kuću Bika: Sprema se potpuni PAKAO, ovim znakovima će BITI NAJGORE!

pixabay.com

Nebeski haos

Znak Bika u astrologiji opisuje i teritoriju zbog čega možemo da očekujemo ratove zbog teritorija, prirodnih resursa ali i zbog novca, jer je sve ono što je materijalno obeleženo je znakom Bika. 

Da bi shvatili važnost ovog tranzita treba istaći da je znak Bika veoma stabilan znak. U emotivnim odnosima opisuje stabilnu bračnu zajednicu koja je najmanje podložna promenama, prekidima i razvodima, ali ulaskom Urana u znak Bika, sve to će biti promenjeno, a oni koji su nam delovali najsigurnije i najstabilnije neće to više biti. To bukvalno donosi promene iz korena u svim slojevima društva, a i najsigurniji brakovi biće uzdrmani do temelja. Ujedno, sve vrste sigurnosti koje leže u novcu i materijalnom, biće narušene i podložne promenama. 

Najviše serijskih ubica je u znaku Bika

Ipak, zlato (Lav), srebro (Rak) i dijamanti (Jarac) biće pošteđeni, zbog čega se možete uzdati u njihovu stabilnost. Znak Bika predstavlja finansijski sektor, novac i banke. A Uran u Biku praviće opoziciju na znak Škorpije – znak kojim je opisana berza što govori da je u narednom periodu sve moguće, od pada berzi, velikih oscilacija na berzama, do propadanja nekih banaka, rađanje novih, ali i propadanje nekih valuta i ujedno stvaranje novih. Takođe, Uran (noviteti) u Biku mogu doneti neke nove načine plaćanja, a elektronski novac će odneti primat u odnosu na tradicionalna sredstva plaćanja. 

pixabay.com

Znakom Bika opisana je poljoprivreda i prehrambena industrija, a tranzitom Urana kroz ovaj znak možemo da očekujemo nove tehnologije koje će pospešiti i ubrzati poljoprivrednu proizvodnju. Naravno, to ne mora da znači da će novi proizvodi biti zdravi. Čak suprotno. GMO hrana preuzeće primat u odnosu na sve ostale. Svi žele da obezbede što bolju i bržu zaradu, a takav način proizvodnje biće mnogo sigurniji od neprestanog gledanja u nebo i čitanja vremenske prognoze. 

Ali, ne mora da bude sve tako loše. Novi proizvodi, nove sorte, kalemi i inovacije na polju poljoprivrede su realnost koja nas očekuje. Uz to, tehnologija i mehanizacija koja omogućava veću produktivnost i bolji rod, je ono što može obeležiti narednih par godina. 

Na globalnom planu ovo je period kada će teritorije biti jako važne zbog čega se mogu voditi separatistički ratovi. Građani određenih pokrajina ili regiona se mogu zalagati za otcepljenje što će doneti razna previranja na svetskoj političkoj sceni. 

I na kraju, treba spomenuti da je zadnji put Uran bio u znaku Bika u periodu od aprila 1935. do maja 1942. godine a ovaj period je obeležilo jačanje nacizma u Nemačkoj i sproveđenje ograničavajućih mera protiv Jevreja (Bik). I sam Drugi svetski rat je počeo sa tranzitom Urana u znaku Bika.

Sam ulazak Urana u znak Bika počeće sa jako lošim aspektima koji će još više uticati da ovaj tranzit pokaže svoje loše osobine. Ceo događaj pratiće kvadrant između Urana na nultom stepenu Bika i Marsa na nultom stepenu Vodolije, piše telegraf.rs. Egzaktan kvadrant sugeriše na nemile i nepredviđene događaje koji lako mogu da se otrgnu kontroli. Svaka akcija će biti agresivna i nepromišljena. Takođe, baš tog dana kada ovaj tranzit započinje, Mesec i Sunce će biti na Algolu (fiksna nekretnica, po karakteru veoma zla i pokvarena). 

Izvor:Republika

Podelite prijateljima

RadioBalkanfox

Dodajte komentar