www.radiobalkanfox.com

UŽAS U ZADRUZI! Kija gađala Slobu flašom! Nikad žešća svađa između Kije i Slobe podigla sve zadrugare na noge! VIDEO

SKANDAL – Prošle noći je izbila do sada najveća svađa između Slobe Radanovića i Kije Kockar.

Kija je gađala Slobu flašom i lupala vratima od Bele kuće, a obezbeđenje je munjevito reagovalo.

 

– Brate stefiće me srčka zbog tebe, zbog nerviranja. Što lažeš? Lažeš! Ajde ti iznesi šta smo pričali. Ajde ustani i sve reci! Što ne ustaneš? Ajde sada kada dođe voditeljka sve reci! Što ne kažeš ovo drugo o čemu smo pričali? Jao kako si jadan! To je suštinski zašto si ti ološ, zato je prevara tvoja najmanji problem za to što radiš sada i praviš budalu od mene! – govorila je Kija Slobi.

– Šta ja pričam? Aj pričaj više! Kakve stvari ja radim? Kakva srčka, nemoj ti meni da pominješ neke srčke! Ti si spremna na sve! Reci šta hoćeš, zabole me d*pe! Koje moje reči? Ja svoje stvari ovde priznajem. Ti možeš da lupiš bilo šta da sam ja izgovorio. Ti znaš da ja znam istinu, to je cela priča! Ti praviš budale od svih nas! – rekao je Radanović.

– Ja pravim budale? Ja pravim? Hoću da cepam! Evo cepam! Degenerik si ti i lažov jedan, lažov! Crkni! Lažovčino što ne kažeš šta si mi pričao! Što ne kažeš? – vikala je Kija.

 Sloba Radanović, Kija Kockar

– Budalo jedna! Marš u pi*ku materinu, j*bem li ti mater lažljivu! Marš u pi*ku materinu, da ti j*bem mater ja lažljivu! G*vno jedno, ako progovorim neće te Dunav oprati – govorio je Sloba.

– Stoko jedna lažljiva! Mrzim te! Jedva čekam da te ne vidim više nikada! Ovde mene ljudi napadaju mesecima zbog tebe! Prevarantu! Gurnuo si me! Kako te nije sramota? Ti treba da kažeš, a ne ja! Stoko jedna lažljiva! Marš u pi*ku materinu! Trebala sam odmah u pi*ku materinu da te oteram! Stoko jedna! Reci ti da sve priznaješ, neću ja da kažem! Ajde reci šta smo pričali! Neću da kažem, on treba da kaže! Pi*ko jedna! Boli me k*rac! On zna! Treba da te bude sramota! Volim te jadniče! Puši k*rac! Pomoli se još pet puta pred spavanje, trebaće ti! Ja ispadam bednica. Ja lažem, a ti naivan Sloba. Niko ne zna ono što smo pričali, niko! Ja hoću njega da čujem! Gadi mi se! – pričala je Kija.

Sloba Radanović, Kija Kockar

Sve ovo gledala je i Luna Đogani, Slobina devojka, zajedno sa ostalim ukućanima, a u jednom trenutku imala je i zanimljiv komentar.

– Ništa joj ne verujem. I njemu i njoj, pravite nas budalama! – bile su Lunine reči.

Pogledajte priloženi video i žestoku svađu Kije i Slobe:

Izvor:Skandal Vesti

Podelite prijateljima

RadioBalkanfox

Dodajte komentar