www.radiobalkanfox.com

PRVA ŽRTVA NEVREMENA Muškarac se utopio u podrumu zgrade u Požarevcu

Požarevac nevreme

Foto: youtube

Olujno nevreme praćeno grmljavinom, pljuskom i gradom pogodilo je danas veći deo Srbije, a poplave koje su nastale u Požarevcu odnele su jednu žrtvu.

Kako prenosi portal „Urban City„, čovek star oko 65 godina utopio se u podrumu zgrade u Jug Bogdanovoj ulici u Požarevcu.

Prema rečima stanara, vlasnik stana koji živi u prizemlju parkirao je automobil u podzemnoj garaži. Kada je video da se nevreme ne smiruje liftom je, navodno, sišao, ali je u tom trenutku već nivo vode u podrumu bio oko dva metra. U trenutku kada se lift spustio došlo je do prekida električne energije, a vrata se, prema nezvaničnim saznanjima, nisu otvorila.

Policija je zatvorila Jug Bogdanovu ulicu u Požarevcu, a specijalne ekipe pokušavaju da spuste nivo vode u podrumu i uđu unutra.

Kako prenosi „Radio Boom 93“ snažno nevreme pogodilo je Požarevac oko 16.20 sati, a više ulica u gradu je poplavljeno, dok je voda ušla u podrume i prizemlje mnogih objekata. Takođe, nevreme je izazvalo i nestanak struje u mnogim delovima grada, dok je grad veličine loptice za golf zabeležen u selu Brzohode kod Žabara.

Izvor:Blic

Podelite prijateljima

RadioBalkanfox

Dodajte komentar