www.radiobalkanfox.com

SIŠAO DA PREPARKIRA AUTO, PA SE UDAVIO Muškarac iz Požarevca stradao u nevremenu

Požarevac nevreme

Foto: youtube

Muškarac Ž. M. (67) iz Požarevca, udavio se u poplavljenoj podzemnoj garaži svoje zgrade u Jug-Bogdanovoj ulici, tokom nevremena koje je u danas popodne zahvatilo ceo Braničevski okrug. Njegovo telo još nije izvučeno, jer treba dosta vremena vatrogascima da ispumpaju vodu, što može potrajati do ujutru.

Podzemne garaže u kojima je ovaj Požarevljanin stradao nalaze se u novoj stambenoj zgradi, koja se nalazi preko puta direkcije JKP “Vodovod i kanalizacija” i koja je useljena pre godinu dana. Iako ulaz u podzemni deo ima kosinu ka ulici, voda se u njega nije slila sa ulice, već se stvorila od jakih pljuskova, pošto je ulaz nezaštićen, prenose „Novosti“.

Kako su nam rekli stanari ove zgrade, ona je podignuta na placu koji je Ž.M. ustupio investitoru i u kojoj je živeo u prizemlju.

– Kako smo čuli, on je sišao dole da preparkira auto da ga ne poplavi voda, pa je dole i stradao. Pričalo se da je sišao liftom, pa nije mogao da se vrati, jer je nestala struja, ali vatrogasci kažu da je lift prazan – pričaju komšije.

Izvor:Blic

Podelite prijateljima

RadioBalkanfox

Dodajte komentar