www.radiobalkanfox.com

GASTOZ: Jezik može da ti liže put do Novog Sada! ZORICA: Pun mi te je ku*ac više!

printscreen/TVHappy

Nenad Marinković Gastoz

– Svaki put se ugrizem za jezik kad on mene pljuje, pa neću više, dosta je. Ja ovde dva meseca pazim šta ću da kažem o Nenadu i našem odnosu da ne bi njegova devojka nešto pogrešno protumačila. Neću, bre, više, nemoj da me komentarišeš ako ti idem na živce. Pun mi je ku*ac više – poručila mu je Dukićka i dodala:

– Ja sam bila žensko koje je volelo, koje je bilo varano. Sve što sam radila bilo je iz ljubavi. On može po tome da pljuje, to je njegov obraz, ne moj. On se time ponosio, a sad to pljuje. Meni prioriteti nisu bili klubovi i kafane, nego da budem sa voljenom osobom – zaključila je Dukićka.

Dukićka: Sve što sam radila bilo je iz ljubavi, on može po tome da pljuje, to je njegov obraz

Gastoz se zatim nadovezao na njene optužbe i obratio ukućanima:

printscreen/TVhappy

Zorica Dukić

– Ona sve sada karikira i udara na galamu kako bi sebe nešto podigla ovde i bila žestoka riba. Njen jezik može da poliže put od Niša do Novog Sada. Njena jezičina je nešto što nisam mogao da trpim. Više nisam mogao stres da podnesem i ta ispitivanja gde sam bio i šta sam radio. Nisam hteo ni kući da dolazim. Jednostavno ustanem iz kreveta, odem i to je to – rekao je Marinković.

Ukućani su nakon rasprave komentarisali Zoričin i Nenadov sukob. Većina takmičara stala je na stranu Dukićke tvrdeći da je ipak bila u pravu za većinu stvari koje je Marinkoviću sasula u lice tokom svađe.

Izvor:Republika

Podelite prijateljima

RadioBalkanfox

Dodajte komentar