www.radiobalkanfox.com

JEDAN OD NAŠIH NAJUVAŽENIJIH FRIZERA ALEKSA RABRENOVIĆ KOMENTARIŠE FRIZURE POZNATIH I ŠTA BI PROMENIO KOD NEKIH

Aleksa Rabrenović je dokazano ime u svom poslu. Kod njega dolaze mnogi kada je Hairstyle edukacija u pitanju, a kako uči mlađe kolege frizere, tako i van granica naše zemlje ima svoje programe edukacije jer kako nam je rekao on je nakon školovanja u Nemačkoj jedini domaći frizer kome je Balayage uža specijalnost pa su mu zato skoro sve poznate ličnosti rado viđeni klijenti u salonu.

Dakle, šta je balejaž?

Balajaž tehnika za cilj ima postizanje prirodnog izgleda osunčane kose – slično onome koji smo imali kao deca nakon celog leta provedenog u igri na suncu. Kosa je posvetljena uglavnom u površinskim delovima, prelaz sa izrastka na svetlije pramenove je diskretan i gotovo neprimetan tako da sve dodatno izgleda prirodnije. 

Balajaž tehnika podrazumeva bojenja kose prilikom kog se pramenovi prave ravnomernim potezima od korena kose do vrha pramena. Cilj je da prelaz između prirodne boje kose i boje pramenova izgleda što prirodnije.

Specijalnom tehnikom rađeni pramenovi, malo svetliji od vaše kose daju efekat prirodne, suncem okupane kose, kao da ste se upravo vratili sa letovanja. Divno zvuči, zar ne? Farba se na kosu nanosi slobodnim stilom – bez folija i kapica za pramenove.

Dok Aleksa uskoro ne pokrene projekat Trening Centra za Usavršavanje Balayage-om zamolili smo ga da prokomentariše frizure poznatih ličnosti koje “štrče sa malih ekrana.”

Voditeljka Dušica Jakovljević bi na tako izbeljenu kosu trebalo da ima moderniju atraktivnije ošišanu da tako kažem “frizuru”. Sa tako belom kosom i šnitom izgleda kao sredovečna žena.

foto Instagram

Milica Pavlović bi trebala da poradi na boji kao i na obliku kose koju baš dugo nije menjala.

foto Instagram

Maja Berović nekada ume da pretera sa dugim repovima i kikama, ali mi se boja dopada na ovoj slici.

foto Instagram

Vivstars.com FOTO Instagram,promo

Izvor:Vivstars

Podelite prijateljima

RadioBalkanfox

Dodajte komentar