www.radiobalkanfox.com

Kija Slobi: Neka te tuče svaki dan, to je jako lepa slika! VIDEO

– Ne znam zašto sam ja tema vaše tuče. Prišla sam da ti pomognem, a ona me je nazvala dro*etinom i ku*vetinom. Molim te, reci joj da nosi gaće ispod šortsa, jer nije higijenski. Ja sam izašla napolje da vidim ko vrišti, a ona je vikala na mene govoreći mi da sam ku*vetina – žalila se Kristina Kockar svom suprugu Slobi Radanoviću.

– Da li sam ja kriv zbog toga? – upitao je Sloba Kiju na šta mu je ona odgovorila:

– Ti si to dozvolio! Umesto da kažeš da sam ja tvoja žena i da pazi kako mi se obraća, ona dolazi i govori kako ti govoriš ružne reči o meni. Jako si se izblamirao. Objektivna sam, saslušaj me. Neka te tuče svaki dan, to je jako lepa slika.

– Neka se strpi ku*vetina ona, a ne ja! Ona je dro*a, to je činjenica, meni to ne može da govori zato što sam ja tvoja žena! Ja sam prišla svom mužu koga je ona prethodno istukla! Nemoj da dovodiš sebe u takvu situaciju, to nije tvoj nivo! Tebi ne trebaju takve stvari. Rekla sam da me izuzmu iz svega ovoga. Neću da komentarišem, ni da me pita bilo ko. Želim samo da izađemo i da mi kažeš da li je sve ovo vredno toga, da posle pet godina naše zajednice, da mi to tako uradiš. Samo reci i ja ću da… ali, videćeš da nije bilo vredno. Prišla sam da te pitam da li si okej, ti meni takvim tonom odgovaraš- rekla je Kristina svom suprugu.

Pogledajte ovaj razgovor…

Izvor: Pink.rs

Izvor:Nema zabranjenih

Podelite prijateljima

RadioBalkanfox

Dodajte komentar