www.radiobalkanfox.com

POZVALI SU JE DA OBAVEZNO DOĐE KOD NJIH: Kija otkrila šta su joj poručili Slobini!

printscreen/instagram

Kija Kockar

Kija nam je otkrila i da je prsten koji trenutno nosi na ruci dobila od prijatelja kao mali gest nakon pobede u „Zadruzi“, a onda smo se dotakli i Slobinih roditelja i ostalih članova porodice Radanović.

Kockareva je rekla da je niko nije pozvao od Slobinih najbližih, ali da je dobila podršku njihovih najboljih prijatelja i kuma koji je ovaj bračni par venčao prošle godine.

– Niko me nije zvao od njegovih. Uopšte! Kum venčani kada me je video čestitao mi je i rekao mi je da sam ispala šmeker, bez obzira na to što je Slobodanov najbolji drugar, i da me je podržala njegova žena i da obavezno dođem kod njih. Još dva-tri njegova druga su mi čestitala kada su me videla, a što se tiče ostalih ne, od njegove porodice niko – izjavila je Kija.

Kristina Kockar bi uskoro trebalo da objavi svoju prvu pesmu simboličnog naziva „Ne vraćam se na staro“, a spot za ovu numeru po trenutnim planovima ugledaće svetlost dana sledeće nedelje. Kija smatra da je njena pesma vrlo kvalitetna i misli da neće pogrešiti.

Izvor:Republika

Podelite prijateljima

RadioBalkanfox

2 komentara

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • bas, ovo sve preslo meru, dvoje ljudi kojin su u nekim trenucima u zadruzi jedva cekalio da izadju i potpisu taj papir sada ne mogu 15 dana nikako prvo on zauzet sad ona pa posle oboje zauzeti? cemu to vodi?? bitnije snimanje slikanje sve od razvoda?? jel idemo ka pomirenju pokajanju, i velikoj ljubavi? Ok ako je tako ako se vole sta cemo mi tu, nego narod ce ih lincovati kao sto su Lunjaru,