www.radiobalkanfox.com

Zorica branila profesiju Milana Miloševića, evo šta je rekla o njemu!

printscreen/youtube.com

Zorica Marković

Jedna od gledateljki imala je potrebu da pohvali Zoricu zbog toga što je u najtežim trenucima u Zadruzi bila uz Kristinu Kockar, a ona je priznala da je srećna „što Srbija bez obzira na sve i dalje ceni prave vrednosti“.

– Ja sam prišla i najgorem neprijatelju, pogotovo ženi koja je bila u takvoj situaciji. Ima mnogo dobrih ljudi koji su pravedno odlučili. Za mene nema logike zašto napadaju ženu koja je došla da odbrani svoj brak – rekla je Zorica.

Međutim, gledateljka je posle toga žestoko prozivala novinara Milana Miloševića, a pevačica joj je iskreno rekla da razume njegovu profesiju i da je on uvek bio korektan i profesionalan.

printscreen/youtube.com

Milan Milošević

– Što se tiče Milana, ja ga poznajem, korektan je bio oduvek. Pisali su i izmišljali najgore stvari mnogi novinari, a on je uvek bio korektan. On kaže da je to njegov posao i šta god da je uradio narod to sudi. Možda će gledateljka misliti da nisam iskrena, ali njegovo učešće u Zadruzi je doprinelo mnogo. On je uvek govorio sve onako kako jeste. On je kao učesnik bio igrač i on ima pravo na to. Donekle jeste bio grub i oštar i možda je bio dobar za Kristinine navijače, ali on je uvek rekao: Da, ja sam to uradio i takav sam i nek sam najgori, to je moj posao – rekla je Zorica.

Izvor:Republika

Podelite prijateljima

RadioBalkanfox

Dodajte komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.