www.radiobalkanfox.com

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. JUL 2018-TE: RAKU ZVIJEZDE IDU NA RUKU, VODOLIJA ZALJUBLJENA A RIBE PUNE ENTUZIJAZMA

Ovan ima problema s komunikacijom, Bik stremi ka ciljevima, Blizanci uredni, Raku zvezde “idu na ruku”, Lav bezbrižan, Devica trpi trzavice, Vaga u staloženoj atmosferi, Škorpija i Vodolija zaljubljene, Strelac talentovan, Jarac letargičan, a Ribe pune entuzijazma. Ovo je današnji dnevni horoskop za 12.07.2018. godine.

OVAN ♈


Posao
Povoljnosti na poslovnom planu su vam dosta zahtevne, pa ćete se voditi principom “bez muke nema nauke”. Poželećete da jedan deo obaveza završite na vreme.

Ljubav
Osećate da nešto nedostaje u komunikaciji sa partnerom. Ne očajavajte ukoliko se osoba na koju mislite javi tek posle određenog vremena.

Zdravlje
Zimogrožljivi ste.

BIK ♉


Posao
Može se desiti da donesete jako važan cilj u svom poslovnom planu ovaj put. Budite dovoljno otvoreni u saradnji sa svojim saradnicima, koji su vaša desna ruka.

Ljubav
Više vas privlače misaoni tipovi sa kojima možete da uđete u opuštenu komunikaciju. Ne očajavajte ukoliko se ne desi nešto značajno još uvek.

Zdravlje
Poradite na imunitetu.

BLIZANCI ♊


Posao
Izuzetno ste pedantni u svojim obavezama. Ne morate da budete do tančina u svemu dosledni koliko bi se više vrednovao fleksibilniji pristup.

Ljubav
Možete da budete malo razočarani kada je u pitanju izbor partnera jer neko nije spreman da deli vaše želje i snove. Ovde vlada individualistički princip.

Zdravlje
Pazite se oštrih predmeta.

Izvor:CiciMici

Podelite prijateljima

RadioBalkanfox

Dodajte komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.