www.radiobalkanfox.com

Vezao me je za stolicu i počeo da me GUŠI: Poznata holivudska glumica JEZIVE detalje koje nikada neće zaboraviti (FOTO)

Uspešna pedesetogodišnjakinja, dobitnica Oskara za najbolju sporednu ulogu u filmu „Moćna Afrodita“ Vudija Alena iz 1995. godine, progovorila je o strašnoj audiciji posle koje je reditelja prijavila holivuskoj organizaciji za međunarodne medije.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Iako njegovo ime nije otkrila, mnogi su posumnjali na Vajnstajna. Ipak, njega su mnoge optužile za seksualno uznemiravanje, a Mira Sorvino je jedna od žena sa liste ugroženih.

Hteo je da me zastraši za horor scenu. Vezao me je za stolicu, izvadio je kondom iz džepa i ugurao mi ga u usta, počela sam da se gušim“, izjavila je za Dejli mejl ona.

Kako je u pitanju bila jedna od prvih audicija njene karijere, smatra da je ovaj događaj imao ogroman uticaj na njen kasniji rad i odabir uloga. Naime, zbog čvrstih stavova, izgubila je mnoštvo prilika.

 

Mislila sam da je ovo legitiman sastanak. Da je ovo stvarno i da ste me pozvali jer ste mislili da sam talentovana ili da imam nešto što je dobro za ulogu, a ne da vidite hoću li imati aferu sa vama“, bile su njene reči upućene njemu, kako bi u bilo koje doba dana ili noći znao da od nje ne može da traži ništa više od poslovnog odnosa.

 

Izvor:Glossy

Podelite prijateljima

RadioBalkanfox

Dodajte komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.