Pred nama je povratnički Avicii EP

Avicii je u penziji što se tiče nastupa, ali, kao što je i obećao, ne prestaje da se bavi produkcijom. 

 

Ovaj momak promenio je industriju zabave i doneo neke od najvećih hitova svih vremena, od kojih je možda najbitnije napomenuti Wake Me Up. Pesma sa vokalom Aloe Blacca i dalje je najshazamovanija svih vremena, a ostale nisu drastično manje popularne. 

 

Vrtoglavi uspeh odveo ga je na večnu turneju i učinio da Avicii zaboravi gde mu je dom. Zato je u jednom trenutku podvukao liniju i odredio sebi prioritete iznova. 

 

 

Avicii je svoj novi EP načinio eponimnim, kao što to rade najveće zvezde, a na ovom izdanju gostuju AlunaGeorge, Rita Ora, Billy Raffoul, Vargas & Lagola i Sandro Cavazza

 

Kaže da je ovo prvi EP pred album i da je zato na njemu mešavina novih i starih pesama. Drugi će stići ubrzo, a zajedno će činiti jedno izdanje jer je klasični format albuma prevaziđen. Nešto slično, ali iz tri dela, uradila je pre mnogo godina njegova švedska koleginica Robyn.

 

Pred nama je šest traka: Friend of Mine, Lonely Together, You Be Love, Without You, What Would I Change It To i remix pesme So Much Better

 

Osim što je obišao Peru i radio na svom novom materijalnu, Avicii je proveo i dosta vremena u studiju sa legendarnim gitaristom koji planira povratak svog projekta Chic. Nile Rodgers ima puno poverenja u mladog šveđanina, pa što ne bismo i mi!

 

Sve pesme možete preslušati preko AvicciOfficialVEVO kanala.

 

 

Balkanfox

Dodaj komentar