Ohlađeni Dom Perignon stiže za 1 sat

Ukoliko se zateknete u Majamiju i poželite da pijuckate Dom Perignon, zahvaljujući ovoj aplikaciji stiže na vaša vrata za 60 minuta.

Zamislite, petak je veče, ne izlazi vam se napolje, a baš biste da gustirate svoj omiljeni Dom Perignon? Iako zvuči neverovatno, to je sada moguće zahvaljujući saradnji ovog slavnog brenda sa Thirstie kompanijom koja se bavi isporukom alkoholnih pića.

U okviru ovog dogovora, slavni proizvođač šampanjca daje svim ljubiteljima ovog pića šansu da ga poruče putem mobilne aplikacije i da im isti bude isporučen na kućnu adresu za samo sat vremena!

Odabir pića uključuje ponudu od raznovrsnih vintage P1 do rozea, od kojih se svaki inače može poručiti i na web stranici brenda. Kao dodatnu pogodnost Dom Pérignon nudi predlog hrane koja se najbolje kombinuje uz šampanjac, što je idealno za vašu mobilnu aplikaciju.

Po rečima Horhe Kozana, potpredsednika Dom Pérignon kuće, lansiranje luksuzne aplikacije uz pomoć koje dobijate isporuku za samo 1 sat, je servis namenjen svim konzumentima ovog pića koji žive u savremenom brzom vremenu. Za sada je ova usluga moguća samo u Majamiju i Njujorku, ali plan je da se usluga proširi na čitavu Ameriku.

Kao višnja na tortu, vaša isporuka na vrata dolazi uz kompletnu uslugu kao što su kesa za poklon i personalizovana kartica.

Reklo bi se da je ovo neka vrsta luksuza u pokretu.

N.V.T.

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: Fenomenalni Magnum Cuvee Carbon šampanjac

Najčitaniji tekstovi iz kategorije Lifestyle

Lux Shop

Balkanfox

Dodaj komentar