Otkrijte novi Parmigiani Toric Hemispheres Retrograde

Sa imenom poput Parmigiani Toric Hemispheres Retrograde, ovaj časovnik jednostavno mora posedovati neki interesantni element…

Na našu sreću, takvo razmišljanje je sasvim istinito. Ponovo predstavljen kao Toric hronometar sa tri kazaljke i prikazom datuma, ovaj časovnik sa kućištem prečnika 42.8 mm dizajniran od strane Mišela Parmiđianija, u sebi krije pametno konstruisani mehanizam i prefinjeni brojčanik.

Caliber PF317 opremljen je modulom koji predstavlja drugu vremensku zonu na poziciji 12 sati, pri čemu obe vremenske zone poseduju svoje indikatore dana i noći, što je zaista impresivno ako nas pitate. Ovaj automatski mehanizam ima i rezervu energije od 50 sati, ali i brojne druge interesantne elemente.

Modul druge vremenske zone zapravo je delo Agenhor, ženevskog specijaliste u ovom polju sa Žan-Mark Viederehtom na čelu, koji je takođe odogovoran za brojne mostove, kompleksne nizove zupčanika i skeletonizovane metalne delove ovog lepotana.

Dostupan u verziji od roze zlata sa brojčanikom od slonovače sa intrigantnim završnim detaljima, ovaj model će vas koštati 48.600 dolara, što i nije tako visoka cena za ekskluzivnost, vanvremensku eleganciju i vernog pratioca koji će uz vas biti čitavog života.

 

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: Novi Bulgari Serpenti časovnik

Najčitaniji tekstovi iz kategorije Fashion

Lux Shop

Balkanfox

Dodaj komentar