TONO – jedinstveni luksuz za vaše kupatilo

Foster + Partners i brend Porcelanosa zajedno su kreirali TONO kolekciju, koja sadrži zaista sjajne, upečatljive, inovativne i interesantne kupatilske elemente…

U ovoj kolekciji, koja se sastoji od TONO Elements i TONO One sekcija, možemo lako uvideti dizajnerski jezik koji integriše minimalizam, utilitarizam, održivost i umeće. Dizajneri koji su kreirali ovu liniju, definitivno su mislili na ljude 21.veka, posvetivši izobilje pažnje štednji vode i efikansnosti, kao i intuitivnom i harmoničnom dizajnu. Koncentrišući se na esencijalne aspekte dizajna, detalji koji bi u ovom konceptu bili nepotrebi su eliminisani kako bi se promovisala održivost. Na primer, TONO umivaonik kapaciteta 2.3 litra smanjuje potrošnju vode, obezbeđujući korisnicima njenu pravu količinu.

TONO Elements i TONO One su prilagođeni rezidencijalnim i komercijalnim enterijerima. TONO One pod svojim okriljem ujedinjuje delove kupatila u tri jedinice(tušu, umivaoniku i WC šolji), TONO Elements nudi brojne opcije, fleksibilnost i beskrajne kombinacije. Sa preko 100 proizvoda, Elements sadrži umivaonike, kade, WC šolje, detalje od mesinga i nameštaj, a sve to prati široka selekcija materijala i završnih detalja.

Zapravo, Porcelanosa paleta materijala je ogromna i sadrži mermer, keramiku, drvo i KRION®Solid Surface. Nekoliko Porcelanosa Grupo kompanija bilo je uključeno u izradu TONO kolekcije: Noken – proizvođač kupatilske opreme, L’Antic Colonial – specijalisti za ekskluzivne i prirodne proizvode (terakota, mermer, drvo) i Systempool – kompanija koja je razvija KRION®, novu generaciju materijala za čvrste površine. TONO kolekcija je nesumnjivo temeljna u svom dizajnu, razvoju i izradi.

 

 

PROČITAJTE SLEDEĆI TEKST: Pripremite se za kupatila budućnosti

Najčitaniji tekstovi iz kategorije Living

Lux Shop

Balkanfox

Dodaj komentar