Postoji nada za Anđelinu Džoli i Breda Pita, deca bi volela da oni ponovo budu zajedno

Izgleda da će papiri za razvod Anđeline Džoli i Breda Pita zauvek ostati nepotpisani i nedovršeni, jer njihovi klinci žele da se mama i tata pomire i da ponovo budu zajedno.

Kako piše HollywoodLife, da se Ađelinin i Bredova deca pitaju, njih dvoje nikada nisu ni trebali da se razdvoje, ali njih niko nije pitao za mišljenje u ovoj, za njih stresnoj, situaciji.

Razvod nije stopiran, samo se prolongira, njih dvoje nigde ne žure – rekao je izvor za HollywoodLife i naglasio:

– Deca bi jako želela da njihovi roditelji ponovo budu zajedno, zaista im nedostaje Bred, jer ne živi više sa njima u kući, ali oni se ne pitaju. Bred je uradio sve kako treba, ostavio je piće, u javnosti je preuzeo odgovornost za njihov raskid – objašnjava izvor.

Ipak, da budemo sasvim iskreni, nije samo Bred taj koji je kriv za raskid, u braku je uvek dvoje i uvek postoji dve strane priče, brak je dvosmerna ulica.

Anđelina mu je navodno oprostila sve greške, a i Bred je njoj njene. Kao kada ga je napala da je bio u vezi sa Marion Kotijar, kao i situaciji kada nije javno komentarisala optužbe da je Bred zlostavljao decu kada su krenuli i tračevi da se umešala policija i socijalna služba…

Nakon toliko uspona i padova, oboje su se složili da su sve stvari koje su se dešavale jednostavno prošlost i da ih treba tamo i ostaviti.

– Bred i Anđelina se ne viđaju ponovo, ali se njihov odnos lagano popravlja, ali nema govora o odbacivanju razvoda, barem ne za sada – rekao je izvor bilizak glumcima.

Fanovi međutim ne odustaju, oni se nadaju da će se Anđelina i Bred pomiriti i da njihova romansa od 12 godina neće biti prošlost. Posebno je sve ponovo aktuelno od kako je izvor za Us Weekly otkrio da je razvod stopiran:

– Njih dvoje već mesecima nisu ništa uradili po pitanju razvoda i ne mislim da će to ikada i uraditi – rekao je izvor.

Nama se čini da je njihovo pomirenje samo pusta želja fanova i dece i da njih dvoje igraju neku čudnu igru…

Šta vi mislite?

Loading ... Loading …

Balkanfox

Dodaj komentar