www.radiobalkanfox.com

ZANEMELA KADA JE VIDELA Pevačica doživela PEH na snimanju spota! (VIDEO)

AUTOR:

DATUM I VREME:
14.09.2018. 17:09 – 14.09.2018. 17:29

Tijana Stojić

Tijana Stojić, Foto: Promo

Pevačica Tijana Stojić doživela je peh na snimanju spota za pesmu „Čuvaj me“, koju je uradila sa kolegom Goranom Vukošićem. Naime, kako saznajemo, dok je Tijana snimala svoje kadrove u jednom novobeogradskom naselju, pauk joj je odneo automobil, koji je bio parkiran nedaleko odatle.

SEKLA JE VENE, PADALA U DEPRESIJU A SAD OTKRIVA JOŠ BOLNIJE DETALJE Bila sam višak u porodici, vređali su me i izbacili!

– Tijana je, da ne bi zakasnila na snimanje, na brzinu parkirala automobil iza obližnje zgrade. Uopšte nije primetila da tu parkiranje nije dozvoljeno. Snimanje njenih kadrova se, kako to obično biva, odužilo, pa je ona tek nakon nekoliko sati krenula ka autu. Tamo je dočekalo neprijatno iznenađenje, pošto njenog četvorotočkaša nije bilo na mestu gde ga je ostavila – ispričao nam je izvor koji se zatekao na licu mesta i dodao da je Tijana prvo počela da paniči, pomislivši da joj je neko ukrao automobil.

ŠOKANTAN POZIV MAJKE, PLJUŠTE UVREDE! Bane Čolak zanemeo zbog maminih reči! Zerina jeca, ne može da je smiri! (VIDEO)

– Ona se isprva baš uplašila, nije joj bilo svejedno. Kako nije znala da je bila nepravilno parkirana, pauk joj nije pao napamet. Međutim, ljudi iz ekipe su je ubrzo utešili i rekli joj da je najbolje da ode do najbližeg parking servisa i da će tamo sigurno naći automobil. Tako je i bilo – kaže naš izvor i dodaje da je Tijani pao kamen sa srca, iako je morala da isprazni novčanik kako bi platila kaznu.

MUŠKARAC PLAKAO KAO KIŠA ZBOG STANIJE Evo šta mu je ona rekla za suze, nije se nimalo šalila! BRUTALAN ODGOVOR

Tijana Stojić

Tijana Stojić, Foto: Promo

ZLA KOB STIGLA JE ŽENU IZ MERLINOVE PESME Nisam mogao da joj kupim cipele jer NE HODA, ni knjige jer NE VIDI! (VIDEO)

Pozvali smo pevačicu koja nam je potvrdila saznanja, ali i nas je uverila da ovaj peh nije pomutio sreću zbog novog spota.

– Tačno je da mi se desio manji peh i da mi je pauk odneo auto, ali nisam dala da mi to pokvari dan. Na kraju smo svi izašli u provod i proslavili uspešno snimanje, pa se sve završilo sa pesmom. Nadam se da će se publici dopasti pesma i spot koji smo snimili Goran i ja – rekla je Tijana Stojić.

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS – OVDE!

Alo

Podelite prijateljima

RadioBalkanfox

Dodajte komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.