www.radiobalkanfox.com

Nedeljko Bajić nasledio muzički talenat od oca: Otpevao pesmu „Stani zoro“ za „Šifru Despot“, a evo kako izgleda spot (VIDEO)

Nedeljko Bajić/ Foto: Srđan Stevanovic/Promo

Iz studija Stefana Žakule, junaka serije „Šifra Despot“ koga tumači Nedeljko Bajić, a koja se emituje na TV Pink, stiže pravo iznenađenje za publiku!

Poznato je da Nedeljko ima fantastičan glas, pa mu je u ovoj seriji, u kojoj potpisuje i produkciju, pripala ulogu estradnog menadžera i pevača, a kako mu je ta rola „legla“, govori numera „Stani zoro“, koju je otpevao specijalno za potrebe serije.

– Autor teksta i muzike je naš vrsni kompozitor, tekstopisac i muzičar, autor velikog broja hitova i divnih pesama, Zoran Dašić Daša iz grupe „Legende“, a aranžman je radio Dragan Kresić – otkriva Nedeljko.

Nedeljko Bajić/ Foto: Srđan Stevanovic/Promo

Pesma je po žanru lagani narodnjak. Savršeno se uklopila u koncept serije i jedne dramske linije koja je važna u priči. Iskreno, verujem da će ova pesma zaživeti i da će postati voljena među ljudima – dodao je Bajić.

Snimljen je i spot pesme „Stani zoro“, koja prati ljubav glavnih junaka priče, Despota (Đorđe Marković) i Milene (Tamara Krcunović), a dostupan je na Jutjub kanalu producentske kuće porodice Bajić – „Contrast studios“.

Kako će se razvijati priča ljubavnog para, ali i šta Stefan Žakula planira u nastavku, pratite nedeljom od 21.15 u seriji „Šifra Despot“ samo na TV Pink.

Telegraf

Podelite prijateljima

RadioBalkanfox

13 komentara

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.