www.radiobalkanfox.com

DARKO NIJE DOBAR ZA SEBE: Dok se Lazić oporavlja u banji – OVO! Treba da okrene NOVI LIST!

Darko Lazić


Foto: Srbija Danas

Istina.

I dok se Darko Lazić uspešno oporavlja od posledica teške saobraćajne nesreće, u banji Selters, te redovno ide na fizikalne terapije, kolege i prijatelji šalju mu podršku, pozitivne misli i nadaju se njegovom brzom i potpunom ozdravljenju.

NJEGOVI STIHOVI KIDAJU DUŠU: Toma posvetio Luni PESMU – I kameni bi ZAPLAKO od OVE scene! (VIDEO)

Jedna od njih svakako je i popularna pevačica Milica Pavlović, koja je svoj prvi novogodišnji nastup u karijeri imala upravo sa Darkom. S tim u vezi, Milica prema Darku ima posebnu prijateljsku emociju, i ne krije da ju je njegova nesreća i te kako potresla.

– Nas dvoje imamo jedno prijateljstvo koje je izuzetno jako, i on zna da apsolutno ima moju podršku. I svi mi koji ga volimo smo se jako potresli kad su mu se desile te nesrećne okolnosti – priča Milica za Espreso.rs i kaže da je iako nije uspela da se čuje sa njim, preko koleginice i Darkove bivše supruge imala sve potrebne informacije o njegovom zdravstvenom stanju.

DECO, UBIJAJTE I SILUJTE! Karleuša se obratila javnosti Srbije, a njene reči će zaboleti roditelje!

– Bila sam u svakodnevnom kontaktu sa Anom Sević i dan danas sam. Ne znam da li Darko koristi neki mobilni telefon, i da li mu dozvoljavaju da ga koristi tokom oporavka, ali svakako bih jako volelela da se čujem sa njim. I baš sam malopre rekla – on je jedan od najboljih momaka koje ja poznajem. Mnogo dobar čovek, human, nasmejan, raspevan, jedan od naših najboljih vokala, ali nije dobar za sebe. Sigurna sam da ga je ovom prilikom život prodrmao, i da će naročito sada kad mu je vernica trudna, kada mu je Lorena živa i zdrava, bivša žena isto i lepa i živa i prava, nekako okrenuti jedan novi list i vratiti nam onog starog Darka sa jednim iskustvom više i malo pametnijeg – iskrena je Milica.

ISPLIVALA ŠOK ISTINA! Voditeljka Slagalice morala da progovori o SVAĐI SA KOLEGINICOM I TAKMIČARIMA!

 

SrbijaDanas

Podelite prijateljima

RadioBalkanfox

Dodajte komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.